DISTRIBUIȚI

Originile, obiceiurile și datinile românilor sunt respectate și transmise din generație în generație.Iată că de această dată artista Andreea Voica cântă cu mândrie despre originile ei din zona Banatului. După cum reiese și din versurile “EU MI-S FATĂ BĂNĂȚEANĂ/ȘI MI-S DE VIȚĂ CĂRĂȘEANĂ”

Interpreta de muzică populară Andreea Voica a lăsat un mesaj pe rețelele de socializare,invitându-și urmăritorii să asculte noua creație muzicala: EU MI-S FATĂ BĂNĂȚANĂ -Videoclip nou al unei melodii superbe din repertoriul meu, pe care vreau să o readuc în atenția voastră. Ascultați-o cu drag pe canalul meu de YouTube! Video Gabi Szofran”

Imediat după publicare, aprecierile de pe pagina de Facebook a artistei nu au încetat să vină:

“Am onoarea deosebită să apreciez prin acest prim comentariu interpretarea specială a doamnei Andreea Voica.Vă mulțumim doamnă,de aici,de la Arad,pentru acest nestemat folcloric și vă dorim multă sănătate că să ne mai încântați cu astfel de giuvaere!”

“Felicitări din plin!! Vă doresc multe evenimente reușite și spor în toate! Sănătate multa! Salutari calde și sincere din Marea Britanie!”

“Foarte frumos totul: tu, melodia, versurile și videoclipul!
Ca de fiecare dată ne bucuri cu piesele tale!”

“EU MI-S FATĂ BĂNĂȚEANĂ”

-