DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

“Carpe diem!” iată că această expresie se potrivește noului colaj de sârbe a solistei ROBERTA CRINTEA-“Mi-am făcut viața frumoasă”.Cântă cu drag și dor despre dragoste și tinerețe-ceea ce este considerată cea mai înfloritoare parte din viața unui om. Textul transmite emoție dar și faptul că fiecare clipă a vieții trebuie apreciată într-un anumit fel și trăită în mod armonios.

Roberta Crintea a lăsat un mesaj ascultătorilor pe rețelele de socializare: “Realizările mele și iubirea pe care mi-o purtați îmi dau aripi! Vă mulțumesc dragii mei! Mă iubește Dumnezeu!”

“Să râzi des şi mult ;să câştigi respectul oamenilor inteligenţi şi afecţiunea copiilor; să câştigi aprecierea criticilor oneşti şi să înduri trădarea prietenilor falşi; să apreciezi frumuseţea, să găseşti ce e mai bun în ceilalţi; să laşi în urma ta o lume mai bună, fie printr-un copil sănătos, o grădină îngrijită sau o condiţie socială emancipată; să ştii pur şi simplu că cineva a respirat mai uşor doar pentru că tu ai trăit . Să iubești și să cânți!”

Admiratorii s-au declarat entuziasmați și i-au lăsat mesaje de încurajare și aprecieri pentru colajul de sârbe a îndrăgitei artiste: “Acompaniament, interpretare și o voce superbă! Felicitări și mult succes în continuare!” “Mereu cu zâmbetul pe buze, un glas superb!”

-