DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Mi-a plăcut mult să intru în sufletul personajului, eram eu însumi, izbită de durerea de a pierde omul drag

Bine te-am găsit, draga noastră Roberta! Astăzi vom vorbi despre un proiect foarte apreciat de-al tău, piesa Am suflet bun și nu-i bine. Spune-ne de unde te-ai inspirat pentru versurile piesei.

Bine v-am găsit! Îmi place întrebarea pentru că această melodie îmi este poate cea mai dragă sau una din cea mai dragi din repertoriul meu. Piesa este scrisă în întregime de mine, sufletul meu a dictat si degetele au scris o poveste de dragoste cântată. Piesa este povestea fiecărui om, cu siguranță o dată în viață, dacă nu de mai multe ori, pierdem oameni, acei oameni de care sufletul nostru se leagă și apoi plânge.

Povestea e una de iubire, până la urmă cine nu a iubit? Sunt oameni care mor fără să trăiască măcar o clipă de fericire, știați asta? Sunt oameni care mor fără să cunoască iubirea, coeficientul de iubire este dat de lacrimile de fericire. Ați plâns vreodată de fericire? Un plâns aproape isteric din care să nu vă puteți opri, lacrimi și râsete, plâns de bucurie. Vi s-a părut vreodată că vă doare sufletul atunci când vedeți sau auziți persoana iubită? E o durere aproape la fel de mare ca atunci când nu vezi iubitul mult timp și te ajunge dorul. Vi s-a părut vreodată că se prăbușește lumea când te vezi trădat și nu poți scoate un cuvânt? E aceiași durere ca atunci când te lovește o mașină și distruge tot în interiorul tău, iar pe din afară ești înfloritoare. Am citit de curând că persoanele care se simt singure au temperatura corpului mai scăzută. Acum știu de ce eu tot timpul mă plâng de frig: pentru că sunt în mare parte singură (într-o oarecare măsură), dar nu mă tem de acest lucru pentru că Dumnezeu mi-a arătat că nu mă lasă niciodată la greu. De multe ori scriu, “scrisul” mi-e “prieten de încredere”, nu trădează și nu minte, așa că această melodie s-a nascut din dragoste.

Piesa se bucură de un videoclip cu o poveste amplă. Unde au avut loc filmările și cum ți s-a părut rolul de actriță?

Am filmat la Chișinău cu o echipă de mari profesioniști, cu actori de la Teatrul Național din Chișinău și cred că în jur de 4 sau 5 zile au durat filmările. Mi-a plăcut mult să intru în sufletul personajului, eram eu însumi, izbită de durerea de a pierde omul drag. Totuși, pot să vă mărturisesc că în interiorul meu se ascundea bucuria de a juca rolul acesta lângă oameni a cărei profesie era actoria.

Crezi în iubire fără margini, fără prejudecăți?

În iubire cred mereu, am rămas un copil naiv care iubeste sincer și drept. Ești fericit atunci când te întrebi în fiecare secundă dacă minunea pe care o trăiești este realitatea, iar dacă iubirea vine, indiferent de vârstă, trăiește-o, e darul lui Dumnezeu pentru a îmblânzi lumea.

Cât este de important să ierți în iubire și unde ar trebui trasă linia?

Să ierți înseamnă să fii puternic, să crezi în tine și în sentimentele tale, să depășești tristețea și să o accepți, însă desigur că e nevoie de o barieră la un moment dat, pentru a nu-ți pierde stima de sine.

Eu sunt exact aşa cum vreau să fiu, mă ataşez prea mult de oameni, le dau voie să-mi joace sentimentele în picioare. Câteodată mă supăr prea repede, câteodată sunt greu de iubit, iar altădată iubesc prea mult. Şi fac greşeli, nu sunt perfectă, nu vreau să fiu, dar încerc în fiecare zi să dau tot ce e mai bun pentru a fi eu însămi mulţumită.

Cui i-ai dedica această piesă?

Piesa e dedicata deja…(😁) nu o mai pot dedica decât publicului larg. Dacă vrei să răspund despre public, o fac cu mare drag pentru că da, el, publicul, dăruirea și munca mea m-au situat unde sunt azi. Muzica mi-a adus tot si nu mi-a luat nimic. Multumesc tuturor!

Vin sărbătorile! Mergi la colindat?

În ziua de Pitarai, mai exact în 24 Decembrie, sunt mereu alături de părinții mei, la sat, unde se împart colindeți la colindători. E darul cel mai de preț de sărbători pentru sufletul meu!

Un gând pentru cititori!

Dăruiți mereu dragoste, nu doar de sărbători. “Ceea ce nu primim întotdeauna de-ajuns este dragoste. Şi ceea ce nu dăm întotdeauna de-ajuns este dragoste.” Poate fi măsură în toate, dar în dragoste nu se poate, căci nu poți iubii cu adevărat decât fără măsură! Cel ce are iubire are cea mai de valoare bogăție! La multi ani cu sănătate, prietenii mei dragi!

Videoclipul piesei Am suflet bun și nu-i bine poate fi urmărit aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=FDBpk5V7gdU

-