DISTRIBUIȚI

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit, dragă Diana! Îmi face o mare plăcere să te cunosc și mă bucură faptul că astăzi, ne vei oferii în exclusivitate detalii despre tine și cea mai nouă piesă lansată “Stau și mă-ntreb de trei zile”.  Fiind primul nostru interviu, povestește-ne unde te-ai născut și în ce zonă ai copilărit!

Diana Mîț: Bună ziua, bine v-am găsit, de asemenea și mie îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc unele lucruri din viața mea, pentru ca lumea să cunoască câte ceva despre mine! M-am născut în județul Călărași, dar am copilărit în comuna Moisei, județul Maramureș, familia mea fiind din acest loc atât de prodigios!

Gazeta Muzicanților: Ai un talent foarte special! Cum ți-ai dat seama de acest atent?

Diana Mîț: De mică cânt! Țin minte că odată mama m-a surprins ascunsă după perdea, fredonând o piesă de Maramureș!

Bunica a cântat în tinerețe și cu siguranță de la ea am moștenit acest talent, dar Dumnezeu a fost cel care a contribuit mai mult! Familia m-a sfătuit să aleg acest drum, însă eu știam deja că inima mea trage în direcția muzicii!

Gazeta Muzicanților: Ce îți place să faci în timpul liber?

Diana Mîț: Ador să călătoresc, dar cum vremea sau alte obstacole mă opresc, aleg să îmi petrec timpul cu familia și prietenii!

Gazeta Muzicanților: De câteva zile, ai lansat o piesă foarte specială, intitulată “Stau și mă-ntreb de trei zile” spune-ne cum a luat naștere această piesă și de unde te-ai inspirat?

Diana Mîț: M-am gândit să lansez o piesă de ceva vreme, și recent m-am hotărât în ce direcție s-o iau. Atât versurile cât și linia melodică sunt cu grijă create de mine reflectând ceea ce trăim acum. Astfel mi-a venit și inspirația!

Gazeta Muzicanților: Care este mesajul ascuns al acestei piese și cui o dedici?

Diana Mîț: Mesajul pe care îl transmite piesa întruchipează situația în care ne aflăm acum, o dedic tuturor oamenilor din lumea întreagă, deoarece este o melodie din care toți avem câteceva de luat aminte!

Gazeta Muzicanților: Am observant că în videoclip porți un costum popular deosebit! Ce însemnătate are acesta pentru tine și cum te simți când îl porți?

Diana Mîț: Așa este! Costumul popular pentru mine e sfânt! Nu poate să îi i-a locul nici cea mai scumpă rochie! În acest port, mă simt cu adevărat completă și nu aș putea să îl schimb cu altul, NICIODATĂ! 🙂

Gazeta Muzicanților: Cu siguranță ai și alte proiecte muzicale. La ce să ne așteptăm?

Diana Mîț: Într-adevăr, în continuare voi pregăti piese cu teme diferite, dar și alte genuri, pentru că fiecare om are preferințe, totodată să fie pe placul tuturor!

Gazeta Muzicanților: Mă bucur că am avut astăzi ocazia să stăm la povești și să prezentăm oamenilor o parte importantă din viața ta! Ai un mesaj pentru cei care îți ascultă muzica și te apreciază?

Diana Mîț: Le mulțumesc din suflet tuturor celor care mă susțin și mă apreciază, deși sunt nouă în lumea muzicii, am planuri mari pentru viitor! Aș mai spune un lucru, fiți fericiți și bucurați-vă de viață! Subliniez două versuri:

“Lumea trece și nu știi,

Toate se gată-ntr-o zi”

Așa că, profitați de tot ce-i fain! Cu drag, Diana!

-