DISTRIBUIȚI

Bună seara dragi cititori! În această seară, avem o surpriză din partea a doi soliști foarte talentați! Este vorba despre Adi Poenaru și Bianca Braun. Cei doi, ne-au lăsat un scurt mesaj pe care vor să vi-l dedice cu drag.

“Pentru mulți artiști anul acesta a fost o mare provocare, datorită lipsei spectacolelor și evenimentelor. Însă noi, Adi Poenaru și Bianca Braun nu am stat departe de studio și platourile de filmat. Am decis să ne unim ideile și sentimentele frumoase din pragul sărbătorilor, înregistrând o primă piesă împreună! Exact așa cum vă imaginați, acum, în prag de sărbători, aducem în fața dumneavoastră prin intermediul televizorului și al internetului, cea mai frumoasă piesă numită “Acasă de Crăciun”.

Ce poate fi mai frumos, decât să îți petreci frumoasele sărbători de iarnă, acasă lângă cei dragi! Împreună cu formația noastră compusă din saxofon-Iancu Mihai Brancu, orgă-Alex Păunescu și acordeon-Brani Marcov, am reușit să ducem la bun sfârșit frumosul proiect. Fiți cu ochii pe noi pentru că în curând, vom difuza atât pe rețelele de socializare cât și TV, frumoasa piesă despre care tocmai v-am povestit. Ne dorim tare mult, să vă intrăm în prag de sărbătoare, în case, în suflet și să vă surprindem plăcut ori de câte ori avem ocazia! Doamne ajută! Pupici și îmbrățișări oameni frumoși!”

-