DISTRIBUIȚI

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit Mihai! Mă bucură faptul că astăzi putem prezenta cititorilor noștri, dar și întregii lumi un colind foarte frumos și special “Mare-i Dumnezeu”! Ești un solist foarte talentat, iar cântecele tale sunt foarte creștine și frumoase! Pentru începutul acestui interviu, spune-ne când și cum ți-ai dat seama că ai un dar atât de frumos de la Dumnezeu?

Mihai Gavriluță: Bună ziua! Este o bucurie pentru mine să răspund întrebărilor dumneavoatră şi astfel să spun pe scurt o parte din viața mea. În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru că vă plac cântecele mele, care au un mesaj special pentru toți oamenii. Cânt de când eram mic! Mergeam des la biserica din sat şi cântam împreună cu dascălul de acolo. Pe atunci aveam 8 sau 9 ani. Atunci am descoperit că am acest dar de a cânta, de la Dumnezeu!

Gazeta Muzicanților: Ce vrei să oferi oamenilor prin cântecele tale?

Mihai Gavriluță: Prin cântecele mele, vreau să-l prezint pe Dumnezeu Tatăl şi pe Iisus Hristos, oamenilor, așa cum l-am descoperit şi eu în Biblie.

Gazeta Muzicanților: Pe lângă talentul de a cânta, mai ai un talent de a scrie versurile cântecelor tale! Două talente pe care foarte puțini oameni le au! De unde te inspiri pentru cântecele tale?

Mihai Gavriluță: Când iubești din toată inima, multe lucruri frumoase se nasc în ea! Să iubești este o poruncă de la Dumnezeu. Dați-mi voie să citez această poruncă din Evanghelia după Marcu, capitolul12 versetul 30 şi 31. “Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu tot cugetul tău şi cu toată puterea ta”. Iar a doua este următoarea: “Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuți”! Așa se nasc versurile şi muzica care o interpretez! Inspiraţia vine de sus!

Gazeta Muzicanților: Colinda “Mare-i Dumnezeu” este cea mai recentă lansare a ta! Spune-ne cum a luat naștere această colindă și care este mesajul acesteia?

Mihai Gavriluță: Da, este cea mai recentă lansare. Cu ocazia acestei sărbători (Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos), mi-am dorit să prezint oamenilor o colindă care prezintă pe scurt planul Lui Dumnezeu pentru noi oamenii. Așa a luat naștere această colindă și acesta este și mesajul!

Gazeta Muzicanților: Mai avem foarte puțin și vine Crăciunul! Foarte mulți oameni, se gândesc la vestirea Lui Iisus, la vremea cadourilor și clipe frumoase lângă cei dragi! Ce reprezintă pentru tine Crăciunul?

Mihai Gavriluță: Da, așa este! Crăciunul pentru mine reprezintă ceva Sfânt/Divin. O bucurie care nu o pot descrie!

Gazeta Muzicanților: Care sunt planurile tale de viitor? Ne pregătești și alte proiecte muzicale?

Mihai Gavriluță: Da. Mă gândesc şi la alte proiecte musicale pentru viitorul apropiat!

Gazeta Muzicanților: Mă bucur că am avut ocazia să stăm la povești și să prezentăm lumii un colind atât de frumos! Care ar fi mesajul tău pentru cei care îți ascultă cântecele și te apreciază?

Mihai Gavriluță: Şi eu mă bucur că am avut această ocazie să vorbesc cu voi şi să mă prezint oamenilor! În primul rând vreau să le mulțumesc acelor oameni care mă urmăresc şi îmi ascultă cântecele.

Mesajul meu pentru toți acei care-mi ascultă cântecele şi îmi apreciază munca este să-şi amintească că am fost creeați de cineva care ne iubește mult (Dumnezeu), scopul nostru pe pământ este să-l căutăm pe El. Totul este trecător. Omul se naște, iar apoi moare. Viaţa şi moartea sunt în Mâna Lui Dumnezeu. Ca să avem parte de Dumnezeu, trebuie să trăim după voia Lui, iar voia Lui o descoperim cu toții în Sfânta Scriptură (Biblia) citind-o! Vă mulțumesc pentru acest interviu. Dumnezeu să vă binecuvinteze pe toți!

-