DISTRIBUIȚI

Gazeta Muzicanților: Bine te-am găsit, dragă Marius! Astăzi vom discuta atât despre piesa pe care ai lansat-o, cât și despre tine! Dar, pentru început, ce ne poți spune despre tine și pasiunile tale?

Marius Trif: Bine te-am găsit și eu Andrei! Legat despre mine provin din zona ardealului mai exact din județul Hunedoara și crescând la țară în anii copilăriei mele! Între timp stabilindu-mă în orașul Deva. Legat de pasiuni, mi-a plăcut de mic copil cântecul popular și m-am dedicat acestui job în totalitate.

Marius Trif – Gazeta Muzicanților

Gazeta Muzicanților: Ce sentimente te cuprind atunci când cânți în fața publicului?

Marius Trif: Sunt niște sentimente puternice de emoție! Îți dai seama mai ales când o faci de drag și dăruire în fața atâtor oameni care te privesc!

Gazeta Muzicanților: Ce ne poți spune despre piesa “AM FECIOR ȘI MĂ MÂNDRESC

Marius Trif: Mi-am dorit de mult să fac o melodie băiatului meu Trif Mario, să rămână o amintire vie pentru el când va crește mare și să vadă rodul muncii mele pentru el. În primul rând este dedicată băiatului meu și tututor părinților care au feciori.

Gazeta Muzicanților: Videoclipul a avut parte de un invitat special, fiul tău, Mario. Cum l-ai convins să apară alături de tine?

Marius Trif: Da într-adevăr actorul din videoclip este chiar băiatul meu Mario și așa am simțit că ar fi frumos videoclipul dacă ar apărea în el, s-a descurcat de minune mai ales că el este o fire foarte energică.

Marius Trif, alături de fiul său, Mario – Gazeta Muzicanților

Gazeta Muzicanților: Pentru cei care iți ascultă piesele și te apreciază, ai un mesaj?

Marius Trif: Le mulțumesc din suflet pentru susținere și apreciere! Le dedic în totalitate toate melodiile mele cu mare drag!

Marius Trif – Gazeta Muzicanților
-