DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine v-am regăsit doamna Mariana! Mă bucur că avem din nou ocazia să stăm la povești și să aflăm în exclusivitate, detalii despre noul proiect lansat de dumneavoastră, “Puișor nu mă-ntreba”, dar și despre colaborarea cu artista Steliana Sima pentru piesa “Strigă românii”! Sunteți cunoscută și apreciată de foarte mulți oameni! Există o rețetă a secretului?

Mariana Ionescu Căpitănescu: Bun găsit, tuturor românilor oriunde s-ar afla.

Nu există o rețetă anume pentru a-ți asigura succesul. În primul rând eu am primit în dar de la Dumnezeu glasul!

Am cântat cu drag întotdeauna și am muncit mult pentru fiecare realizare. Apoi am primit și roadele, adică dragostea publicului. Așa a fost să fie.

De-a lungul acestui drum am învățat că este important să îți creezi un stil al tău de interpretare și să-ți vezi de acel drum. Atâtea lucruri aș avea să vă mai spun, dar le las pentru altă dată!

Gazeta Muzicanților: Cum a luat naștere piesa intitulată “Puișor nu mă-ntreba” și care este mesajul ascuns?

Mariana Ionescu Căpitănescu: Cântecul “Puișor nu mă întreba” este un cântec de dragoste, o declarație de dragoste, în versuri și oricine ascultă această declarație, se simte norocos și fericit. Țin foarte mult la acest cântec și mă bucur că a fost primit așa frumos de public. Am primit multe mesaje frumoase și pozitive. Cântecul se găsește înregistrat pe cel mai recent album al meu intitulat “Anii se grăbesc să zboare” . Producătorul albumului este Ijac Music Production. Acompaniază orchestra Lăutarii din Chișinău; dirijor Nicolae Botgros; orchestrație Nicolae Drăghia.

Gazeta Muzicanților: Unde au avut loc filmările piesei?

Mariana Ionescu Căpitănescu: Filmarea acestui videoclip a avut loc în localitatea Tismana din județul Gorj. Videoclipul a fost realizat de ACM video-Ovidiu Achim .

Gazeta Muzicanților: Cum a început colaborarea cu talentata Steliana Sima pentru piesa “Strigă românii” și de unde v-ați inspirat pentru aceast cântec?

Mariana Ionescu Căpitănescu: În perioada aceasta, am avut mai mult timp la dispoziție pentru creație, pentru înregistrări și am realizat un cântec nou cu iz patriotic alături de Steliana Sima. Cântecul “Strigă românii”, a fost ideea ei, a venit cu acest proiect care se potrivește cu perioada grea din viața noastră, parcursă de noi toți! Am pus în versuri trăirile noastre, ne-am manifestat starea lăuntrică.

Sunt convinsă că acest cântec intitulat sugestiv “Strigă românii”, va fi pe buzele tuturor celor care iubesc țara noastră frumoasă. La realizare acestui proiect am colaborat cu taraful: Nicu Troncea ; studioul : Marian Bucosu-audio; video și Rozica Petra Eu și Steliana le mulțumim iubitorilor de cântec pentru felul cum au primit acest cântec!

Gazeta Muzicanților: Un mesaj pentru cei care vă apreciază și au citit acest articol?

Mariana Ionescu Căpitănescu: Doresc să le mulțumesc tuturor pentru că-mi ascultă cântecele. Îi aștept în continuare pe rețelele de socializare și pe canalul meu de YouTube cu alte proiecte.

Vă mulțumesc “Gazeta Muzicanților”!

-