DISTRIBUIȚI

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Alexandra! Acesta fiind primul nostru interviu, ne vom axa mai mult pe viața ta, pentru că sunt sigur că vei avea multe să ne povestești, dar îți voi pune câteva întrebări și despre piesa “Viața zboară că vântul”! Să nu ne lungim prea mult, cum te-ai descrie în cel mai sincer mod posibil?

Alexandra Scrob: Bună ziua și bine v-am găsit! Sunt un simplu om cu drag de viață și de cântec. Am iubit cântecul de când mă știu și mereu mi-am dorit să devin o cântăreață!

M-am născut într-o familie de oameni iubitori de cântec și tradiție din Comuna Albac, o comună din Munții Apuseni, județul Alba. Videoclipul de la cântecul meu “Să port dragostea pe mână” a fost filmat recent chiar în locurile mele natale.

Gazeta Muzicanților: Când ți-ai dat seama că ai un dar de a cânta?

Alexandra Scrob: De când eram foarte mică, cântam toată ziua prin casă. Îmi amintesc de pe la 4 ani că eram într-un leagăn acasă și cântam cântece pe care le auzeam pe casete sau la radio. Talentul l-am moștenit de la tatăl meu care din păcate nu a avut oportunitatea să facă o carieră din asta, dar mi-a fost mereu alături atât el cât și mama mea.

Gazeta Muzicanților: Ce ne poți spune despre prima piesă pe care ai cântat-o în fața publicului?

Alexandra Scrob: Prima dată când am cântat în fața unui public, a fost la grădiniță, la serbarea de 8 Martie, cred că aveam vreo 6 ani. Îmi amintesc atât de bine ziua aceea pentru că de atunci pot să zic că mi-am dat seama ce îmi doresc să ajung în viață și mă bucur foarte mult să vă spun că ceea ce mi-am dorit, am reușit.

Gazeta Muzicanților: Piesa ta “Viața zboară că vântul”, a trecut de 250.000 vizualizări pe YouTube, într-un timp foarte scurt! Care este rețeta succesului?

Alexandra Scrob: Cântecul “Viața zboară că vântul” a fost în colaborare cu cei de la ViperProduction. Mă bucur foarte mult că este atât de vizualizat. Părerea mea este că mesajul pe care îl transmite acest cântec, se potrivește tuturor, iar genul acesta muzical este abordat pentru prima dată de mine, poate și acest lucru a stărnit curiozitatea ascultătorilor.

Gazeta Muzicanților: Videoclipul este și el foarte frumos și se potrivește perfect piesei! Unde au avut loc filmările și cum de ai ales această locație?

Alexandra Scrob: Vă mulțumesc! Filmările au avut loc în Cluj. A fost prima idee care mi-a venit în minte când am ales locația, deși vremea nu a ținut cu mine, mi-am dorit foarte mult să aduc acest cântec, cât mai repede în fața ascultătorilor.

Gazeta Muzicanților: Ne putem aștepta la noi proiecte muzicale de la artista Alexandra Scrob?

Alexandra Scrob: Desigur. Îmi doresc să reușesc să aduc cât mai repede noutăți în fața publicului, să aduc cântece noi pentru oamenii care mă ascultă, deși anul acesta ne-a luat pe toți prin surprindere! Sper că anul viitor lucrurile vor reveni la normal și voi reuși să finalizez o parte din proiectele muzicale pe care le am în gând!

Gazeta Muzicanților: Ai un mesaj pentru ascultători, urmăritori și cititori?

Alexandra Scrob: Vreau să le mulțumesc celor care au citit acest interviu, vă doresc tututor multă sănatate și să ne revedem cu bine atunci când vor începe din nou evenimentele!

-