DISTRIBUIȚI

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am regăsit, Raluca! Astăzi vom discuta despre o etapă importantă din viața ta și mai exact, momentul în care două persoane se unesc să formeze o familie, Căsnicia! Povestește-ne cum l-ai cunoscut pe Alex Groza, soțul tău?

Raluca Pașcalău: Bună ziua!

Într-adevăr cred că este una dintre cele mai frumoase etape din viața noastră și ne bucurăm că putem împărtăși această bucurie cu cei care ne îndrăgesc, prin prilejul dumneavoastră.

Ne-am cunoscut în urmă cu mulți ani la ansamblul folcloric ,,Rapsodia Someșană” din Cluj-Napoca, însă am întemeiat o relație în urma cu 7 ani, când ne-am reîntâlnit tot prin prilejul cântecului. Astfel pot să spun că muzica și cântecul popular au construit drumul dragostei noastre.

Gazeta Muzicanților: Cum a fost momentul mult așteptat? 

Raluca Pașcalău: Încă de la începutul relației am simțit că e ceva special între noi și am visat departe. Visul s-a îndeplinit, iar în data de 25 octombrie 2020 am devenit o familie. Acest moment a fost plin de emoție și de bucurie. Deși nu au putut fi alături de noi toți cei dragi datorită pandemiei, suntem fericiți și împăcați pentru că am făcut acest pas.

Gazeta Muzicanților: Când va avea loc nunta, având în vedere perioada actuală?

Raluca Pașcalău: Am reprogramat nunta pentru anul viitor și ne rugăm că bunul Dumnezeu să ne țină sănătoși pentru a o putea realiza.

Gazeta Muzicanților: Ai o piesă a ta, pe care ai vrea să o dedici familiei și oamenilor?

Raluca Pașcalău: Cântecul ,,Inima ne-am împăcat “ a luat naștere în urmă cu un an și jumătate când am foat cerută în căsătorie de către soțul meu Alex Groza. Acest cântec descrie și transmite profund sentimentele simțite de noi. Este cântecul inimii mele. Astfel, îl dedic din toată inima familiei și tuturor celor care ne îndrăgesc. Multă sănătate tuturor!

-