DISTRIBUIȚI

Bună ziua dragi, copii, părinți, bunici, cititori!

Astăzi v-am pregătit un articol puțin diferit, în care vă voi povesti despre o întâmplare foarte plăcuță, legată de Festivalul-Concurs “Stele pe Cer, ediția a II-a! Acesta fiind dedicat tinerelor talente!

Totul a pornit de la un telefon pe care l-am primit din partea organizatoarei Mioara Voicu, ea fiind singura care s-a ocupat de tot festivalul! Mi-a povestit despre acest eveniment și m-a rugat dacă se poate să promovăm acest eveniment atât pe Gazeta Muzicanților cât și pe Ograda TV! Mi-a plăcut ideea unui Festival dedicat copiilor și i-am propus doamnei Mioara o colaborare ca parteneri media, în care, noi să promovăm acest Festival și toți copiii.Pe data de 10 octombire m-am întâlnit cu Mioara, fiul ei Robert și prezentatorul Vlad Ion Făgărășanu în București, urmând să pornim către Slobozia, locația Festivalului. Pe drum am avut ocazia să cunosc 3 oameni minunați, deschiși și plini de entuziasm!

În Slobozia, am fost cazați în cel mai frumos hotel “Hotel Central Slobozia”, unde am avut parte de o cameră foarte mare, curată și încăpătoare. După ce am despachetat bagajele, am fost invitat să iau masa cu dânșii și am avut ocazia să pun câteva întrebări legate despre acest eveniment! Am aflat că doamna Mioara nu este doar pasionată de muzică, ea o iubește. Am aflat, că acest eveniment a pornit după ce a observat o problemă legată de jurizarea incorectă a festivalelor și ea a vrut să schimbe acest lucru. Așa a luat naștere Festivalul-Concurs “Stele pe Cer”! Seara, am pornit spre Parcul Hermes pentru a face ultimele pregătiri pentru ziua următoare (11 octombrie), data evenimentului. O locație perfecta în natură, lângă Turnul Eiffel de la Slobozia și construcții din serialul Dallas, construite de un milionar! Din nou, am dat peste un om minunat, nea Costica, care era patronul restaurantului.

După ultimele retușuri, ne-am întors la hotel unde am avut parte din nou de o masa foarte bună și unde am cunoscut-o pe doamna Oana Loredana, ea fiind coregrafa Ansamblului “Junii Voievozi”. După câteva ore de stat la povești, am mers fiecare în camere și ne-am odihnit pentru ziua următoare.

A sosit și ziua cea mare, 11 Octombrie, am pornit spre locație și am așteptat copiii cu mare entuziasm. A început Festivalul! Ei bine, ce pot zice… Am fost uimit de copii mici care nu aveau deloc emoții și pe care se vedea că iubesc muzica! Au fost foarte multe secțiuni: muzică populară, ETNO , pop românesc, pop internațional, dans… Juriul format din Maria Popovici, Oana Loredana, Emilia Savu, Ionuț Popovici, au avut cu siguranță o treabă serioasă cu acordarea notele, toți copiii fiind nu talentați ci FOARTE TALENTAȚI și cu toții așteptam acordarea premiilor.

Seara, după ce toți copiii și-au arătat talentul, am prezentat pe scurt cele doua companii, Gazeta Muzicanților și Ograda TV! Am vrut să știe părinții, că noi vom fi alături de copii pe tot parcursul carierei lor, fiindcă știu cum este să fii copil, cu o dorință arzătoare pentru dans/cântec, dar să nu te promoveze nimeni! Fiecare copil este deosebit și mi-au fost foarte dragi, de aceea le-am pregătit diplome de merit cu speranța că își vor aduce aminte de Festivalul-Concurs “Stele pe Cer” ediția a II-a din data de 11 octombrie 2020, pentru că eu, cu siguranță îmi voi aduce aminte de această experiență!

Vreau să le transmit mulțumiri, Organizatoarei Mioara Voicu pentru tot efortul depus, Prezentatorului Vlad Ion Făgărășanu pentru discuțiile lungi și constructive,

Juriului format din Maria Popovici, Oana Loredana, Emilia Savu, Ionuț Popovici, pentru jurizarea corectă,

copiilor pentru că ne-au adus tuturor un zâmbet pe buze în această perioadă dificilă și nu în ultimul rând părinților și bunicilor, care au depus un efort că să-și aducă copiii chiar și de la sute de kilometri distanță, aveți cei mai minunați copii și nepoți!

Cu Respect,

Andrei Borz!

-