DISTRIBUIȚI

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Diana! În acest interviu, vom discuta atât despre tine, pentru că așteptăm nerăbdători să aflăm cine este talentata solistă Diana Roman, dar vom discuta și despre o piesă specială pentru multe domnișoare și doamne, “Cântecul Miresei”!  Pentru început, povestește-ne câte ceva despre tine!

Diana Roman: Bună ziua și bine v-am găsit! Mă bucur să vă cunosc! Locuiesc în Nicula Comuna Fizeșu Gherlii județul Cluj.

Sunt o persoană simplă cu simțul umorului, care prețuiește bunul simț și se bucură de fiecare clipă trăită!

Gazeta Muzicanților: Ce îți place să faci în timpul liber?

Diana Roman: Cel mai mult, îmi place să cânt.😁Iubesc muzica, oamenii și viața!

Gazeta Muzicanților: Spune-ne-ne despre iubirea ta pentru cântec, cum a început totul?

Diana Roman: Am început să cânt cred că de când eram la mama în burta!😁😁 Glumesc! 😁De mică cântam prin casă (lălăiam😁), imitam diferiți artiști ce vedeam și eu la T.V. Bineînțeles pasiunea și darul de a cânta le moștenesc de la Mama mea, care cântă superb, dar doar de drag! La fel și sora mea și Tatăl meu, deci suntem o familie care iubim muzica! Eu am fost cea care a ales să facă ceea ce iubește și ce-i place, să merg pe drumul ,,Cântecului Popular”.

Am făcut Școala Populară de Arte în anul 2010 pe această cale vreau să-i mulțumesc Doamnei mele profesoare și Artista Marinela Zegrean Istici, pentru tot sprijinul acordat, pentru primii mei pași spre carieră muzicală! Una e să cânți acasă 😉și alta e să cânți pe o scenă în fața publicului, cu orchestra în spate, dicție, mișcare scenică și un microfon în mână. Am învățat multe lucruri care mi-au fost și îmi sunt de folos. Vă mulțumesc din suflet.

Gazeta Muzicanților: Hai să povestim și despre noua ta piesă, care are un nume foarte important “Cântecul Miresei”! Cum a luat naștere aceasta piesa și de unde te-ai inspirat?

Diana Roman: De curând am lansat melodia “Cântecul Miresei” special pentru toți cei ce-și unesc destinele în fața Lui Dumnezeu. Textul melodiei a fost compus de mine, cu puțin ajutor de la cei dragi (mama, sora😁). Linia melodică a fost făcută de un ceteraș vestit de la noi din zonă: Pusztai Renato, iar pentru costume, regie, locație îi mulțumesc Ansamblului “Dansatorii de pe Someș” instructor-Emil Bodea!

Gazeta Muzicanților: Care ar fi mesajul acestei, piese, ce vrei să le transmiți mireselor prin titlu?

Diana Roman: Am vrut să transmit dorul, iubirea, despărțirea de casa părintească, de părinți și de cei dragi!

Gazeta Muzicanților: Care este țelul tău ca artistă de muzica populară? Cum faci ca să ajungi acolo?

Diana Roman: Încerc să pun suflet în tot ceea ce fac cu multă muncă, credință și seriozitate, totul se poate!

Gazeta Muzicanților: Care sunt planurile tale de viitor? O piesă dedicată mirilor? 🙂

Diana Roman: Planurile mele sunt să cânt în continuare celor care mă îndrăgesc! Da nu ar fi o idee rea o piesă dedicată mirilor, o să mă gândesc!😁

Gazeta Muzicanților: Ai un mesaj pentru cei care au citit acest articol și cei care te apreciază?

Diana Roman: Le doresc liniște sufletească. Cu credință, iubire și muzică să vă bucurați de viață. Vă aștept cu drag pe pagina mea de Facebook-Diana Roman. Respect, prețuire și mulțumire tuturor celor care mă urmăresc. Doamne ajută! 🙏❤

-