DISTRIBUIȚI

Bună ziua dragi cititori, urmăritori și ascultători! După o lungă și frumoasă colaborare cu Mihaela Ivanciuc, talentata solistă de muzică populară, ea ne-a pregătit o biografie exclusivă despre viața ei și activitățile sale. Să vedem ce ne transmite:

-M-am născut în data de 8 Februarie anul 2000. Este foarte ușor de reținut vârsta mea deoarece în ce an vom fi, acea vârstă voi avea. M-am născut în municipiul Sighetu Marmației însă am crescut la țară. Mă bucur tare mult că măcar în copilărie am avut parte de natură, deoarece acum sunt mai mereu pe drumuri.

-Nu pot să spun foarte multe despre Copilăria mea doar că am a fost foarte frumoasă. Fiind singura la părinți îmi tot doream un frățior așa că dorința mi s-a împlinit, iar la un an distanță a mai venit în viața noastră încă o fetiță superbă. Acum sunt mândră că am niște frățiori care îmi sunt mereu alături.

-Fiind pasionată de mică de muzică, părinții au observat asta așa că în clasa a 3-a m-au înscris la cursurile de canto ale domului profesor Marius Iusco. El a fost prima persoană care a început să-mi creeze drumul în muzică! Îmi aduc aminte că nu-mi plăcea deloc să învăț teorie și mai tot timpul era supărat pe mine pentru asta. Nu doar el ci și mama, însă le mai făceam câte o bucurie din când în când învățând câte o lecție.

-Timpul a trecut, am absolvit în clasa a 5-a Școala Populară de Arte, iar până la liceu am luat o mică pauză de la cântat pentru a mă focusa mai mult pe școală.

Odată cu începerea liceului, mi-am continuat evoluția pe drumul muzicii fiind elevă al Colegiului de Arte Baia Mare. În liceu, am avut-o ca și profesoară pe doamna Bob Mihaela, a fost și este un om minunat. Era alături de noi, elevii ei, indiferent de situație… Mereu ne ajuta cu tot ce îi stătea în putință indiferent de problema pe care o aveam, fie ea de familie, colegialitate sau școală.

-Cu ajutorul dânsei am reușit să obțin câteva premii printre care trofeul “Lira” din anul 2015.

-Deocamdată sunt studentă în anul 3 la Inginerie Economică în Timișoara și mă simt împlinită cu alegerile pe care le-am făcut și de rezultatele obținute în urma lor! Sunt de părere că lucrurile trebuie luate treptat și din momentul  în care se sar câteva trepte la un moment dat, lucrurile vor lua o întorsătură neplăcută.

-Prin muzica mea îmi doresc să evidențiez trăiri, să aduc zâmbete, să intru în sufletul iubitorilor de frumos. Cred că muzica a fost creată pentru a da puțină culoare lumii prin trăiri, evenimente, sentimente pe care oricine le simte la un moment dat.

-Eu sunt o fire foarte energică, mă implic în multe proiecte riscând ca uneori să nu reușesc să le fac pe toate la timp. Încerc pe cât posibil să fac față tuturor. Nu am o personă anume care să îmi fie ghid în viață, însă merg pe principiul “oriunde mergi, să lași loc de bună ziua”. Dintotdeauna mi-a plăcut să mă comport frumos cu oamenii, dacă pot să ajut pe cineva, ajut cu tot dragul, iar dacă nu pot încerc să nu îl încurc.

-Până acum nu am avut coborâșuri pe parcursul drumului meu muzical deoarece am hotărât să iau lucrurile încet, să le las să meargă de la sine unde este cazul. Fiecare avem un loc al nostru iar Dumnezeu știe când este momentul cel mai potrivit.

Cu toate aceste informații, Mihaela ne-a prezentat lucrurile importante din viața ei și ne bucurăm să cunoaștem o persoană atât de minunată! Mihaela Ivanciuc, a lansat de curând o piesă nouă numită “Am la inimă un dor” și a explicat pe scurt care este mesaju piesei!

“Dragostea este un sentiment foarte profund care, indiferent de vârstă, are un impact foarte mare asupra omului. De mici știm să iubim, iubindu-ne prima dată părinții, bunicii, prietenii și tot ce ne înconjoară. Însă timpul trece iar noi creștem așa că se naște dragostea față de un suflet pereche. Acest cântec a fost inspirat din propria mea dragoste față de omul sufletului meu, cel care îmi este mereu alături indiferent de momentele bune sau rele din viața noastră! ❤Sunt sigură că nu doar eu mă voi regăsi în aceste versuri ci și mulți dintre dumneavostră veți simți dragoste pe care am pus-o în acest proiect”!

-