DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bun găsit dragă Andreea! Mă bucur că putem sta azi de vorbă și am pregătit un interviu mai special, prin care aș vrea să ne povestești puțin despre tine, începuturile tale în muzică, dar și despre noua ta piesă “Cât îi muntele de ‘nalt”. Pentru început, povestește-ne de unde vine tânăra solistă Andreea Bebeselea?

Andreea Bebeselea: Bună ziua și bine v-am găsit, mă bucur că sunt alături de voi și alături de cititori prin scris. Sunt din județul Sibiu mai exact din Ighișu Nou. Sunt elevă la Colegiul Tehnic Mediensis și am început să cânt de la vârsta de 11 ani. Studiez muzica de 4 ani la Clubul copiilor Mediaș cu domnul profesor Șimon Claudiu, iar de 2 ani la Școala Populară de Arte și meserii Ilie Micu din Sibiu, alături de doamna profesoară Luminița Dejan.

Gazeta Muzicanților: Stăpânești muzica și sunt curios dacă ai avut emoții când ai cântat pentru prima dată în fața publicului.

Andreea Bebeselea: Prima apariție în fața publicului a fost la vârsta de 11 ani și am avut foarte mari emoții. Dar totodată a fost și un sentiment plăcut când am terminat de cântat și am văzut că am fost apreciată de public.

Gazeta Muzicanților: Ești foarte talentată și am văzut că ai mai multe piese pe YouTube! De unde te inspiri pentru acestea?

Andreea Bebeselea: Mă inspir cu ajutorul profesorilor mei,ei mereu m-au ajutat foarte mult să îmi aleg piesele.

Gazeta Muzicanților: Am ascultat noua ta piesă intitulată “Cât îi muntele de ‘nalt” și este un proiect deosebit! Mi-a făcut placer să ascult de mai multe ori cântecul, dar vreau să te întreb cum a luat naștere această piesă și care este mesajul ascuns?

Andreea Bebeselea: Povestea melodiei “Cât îi muntele de ‘nalt” a fost inițiată de mine, inspirată din viața personală, mai exact din Jina, de unde este tatăl meu și locul unde am copilărit! De acolo a pornit inspiratia pentru această melodie dragă mie! Mesajul ascuns este despre viața de la munte și legătura mea de Jina!

Gazeta Muzicanților: Peisajul din videoclip este și el unul rar întâlnit! Unde au avut loc filmările, a cui este turma de oi și cu cine ai colaborat?

Andreea Bebeselea: Filmarea a avut loc așa cum am spus mai sus la Jina. Turma de oi este a lui Ion Bebeselea Sterp căruia îi mulțumesc că m-a ajutat să iasă piesa cât mai frumoasă. Am colaborat cu Bebeselea Ghiță, Iliuță de la Jina și Andrei Morariu cărora le mulțumesc din suflet că au participat la realizarea piesei. Linia melodică a fost creată de domnul Gavrilă Danciu și îi mulțumesc pentru ajutor.

Gazeta Muzicanților: Acum că suntem spre finalul interviului, ești tânără, talentată și te așteaptă un viitor frumos! Spune-ne cum te vezi peste 10 ani?

Andreea Bebeselea: Îndrăgesc muzica încă de mică, îmi place ceea ce fac și mă străduiesc să ajung cât mai sus, să vă pot bucura inima și sufletul cu cântecele mele! Aceasta este dorința mea!

Gazeta Muzicanților: Există și alte proiecte pe care le vei lansa anul acesta?

Andreea Bebeselea: Anul acesta nu se poate din cauza situației cu care ne confruntăm acum, dar la anul cu siguranță vor urma mai multe proiecte.

Gazeta Muzicanților: Un mesaj pentru cei care te apreciază și au citit acest interviu!

Andreea Bebeselea: Mulțumesc din suflet, tuturor care au participat la realizarea piesei mele și totodată tuturor celor care mă ascultă, mă îndrăgesc și cărora le bucur inima cu cântecele mele. Vor urma mai multe proiecte. Cu mult drag, Andreea!

-