DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua, dragă Alexandra! Mă bucur să te cunosc, iar în acest interviu, mulți dintre cei care te urmăresc, apreciază…, vor afla detalii neștiute până acum. Ești o solistă care de ani de zile lansezi piese și ultima ta lansare “Inimioară cu dor mult”, mi-a ajuns rapid la suflet. Dar hai să nu ne lungim și povestește-ne, de la ce vârstă cânți și cum a început această pasiune pentru muzică?

Alexandra Ifrim: Totul a început de la vârsta de 9 anișori când doamna Caban Gabriela învățătoarea din clasele primare a descoperit în mine talentul pentru această vocație!

Gazeta Muzicanților: Ce iti place cel mai mult sa faci in timpul liber, cand nu canti?

Alexandra Ifrim: Timpul liber, îmi place să-l ocup în căutarea pieselor vechi pentru a descoperi frumusețea în întregime a artei muzicale! Îmi place să călătoresc cu prietenii și să cunosc cât mai multe locuri impresionante din țara noastră frumoasă!

Gazeta Muzicanților: Despre ultima ta piesa, “Inimioara cu dor mult”, ce ne poti spune?

Alexandra Ifrim: Noua mea piesă “Inimioară cu dor mult” a fost un proiect alături de doamna Claudia Oloieru și domnul Ion Oloieru, care s-au implicat foarte mult pentru a da naștere unei piese pe sufletul meu și a tuturor celor care o ascultă! Sperăm că această piesă să fie un adevărat succes și să ajungă la milioanele de oameni!

Gazeta Muzicanților: Se vede in fiecare lansare a ta ca iti place sa canti si esti tot timpul cu zambaetul pe buze, ca in videoclipul piesei “Inimioară cu dor mult”! Unde au avut loc filmările și cum ai ales această locație?

Alexandra Ifrim: În fiecare proiect de al meu îmi place să mă implic cu tot sufletul și să fiu mereu cu zâmbetul pe buze așa cum mi-aș dori să fie și cei care o ascultă! Videoclipul piesei “inimioară cu dor mult ” a fost filmat într-un cadru de vis (lacul Mihai Eminescu), ales de mine pentru a da viață piesei fiind un cadru potrivit pentru ceea ce transmite această piesă!

Gazeta Muzicanților: Exista un artist cu care vrei sa colaborezi pe viitor?

Alexandra Ifrim: Sunt mulți artiști pe care îi apreciez, dar mi-ar face o mare plăcere să colaborez cu artista Vlăduța Lupau pe care o admir și îi ascult piesele cu drag!

Gazeta Muzicanților: Ne putem aștepta anul acesta la noi piese de la tânăra solistă Alexandra Ifrim?

Alexandra Ifrim: Anul acesta, lucrăm cu drag și spor la noi proiecte de suflet și sperăm să vă încânte ca de fiecare dată!

Gazeta Muzicanților: Care este mesajul pe care vrei sa-l transmit tuturor celor care te apreciaza si iti iubesc muzica?

Alexandra Ifrim: În primul rând aș vrea să le mulțumesc părinților pentru tot sprijinul acordat în decursul acestor ani, profesorilor mei îndrumători, doamna Caban.

-