DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit Aurelian. Astăzi vom dezvălui lumii niște detalii importante despre viața ta și cea mia nouă piesă lansată, numită „Am în sat două vecine”. Pentru începutul acestui interviu, povestește-ne puțin despre viața ta și pasiunile tale!

Aurelian Goia: Bună ziua și bine v-am găsit, mă bucur că sunt alături de voi și alături de cititori prin intermediul acestui interviu. Pot să vă spun că am rădăcinile în județul Alba, mai exact în satul Mușca, unde am făcut și generala până în clasa a 7-a, iar după ne-am mutat cu familia în Sânnicolau Mare, județul Timiș, unde am făcut clasa a 8-a și liceul.

Sunt proaspăt absolvent al facultății de Mecanică din Timișoara la specializarea Tehnologia construcțiilor de mașini și am făcut și Școala Populară de Arte din Timișoara în clasa doamnei profesor Carmen Popovici Dumbrava. Pasiunile mele sunt strâns legate de artă, îmi place să dansez, să cânt, bineînțeles, să citesc și să îmi petrec timpul cu prietenii.

Gazeta Muzicanților: Stăpânești cântecul și chiar sunt foarte curios să aflu despre debutul tău în muzică. Ce ne poți povesti despre acest talent al tău?

Aurelian Goia: Debutul meu în muzică a avut loc la Școala Populară de Arte, în 2016, de atunci încerc să mă țin de această artă și să fiu cât mai bun. M-ați întrebat de talent, talentul cred că este un cadou de la Divinitate și încerc să îl exploatez cât mai curat și frumos și sunt recunoscător pentru aceasta!

Gazeta Muzicanților: Am observat pe canalul tău de YouTube că ai mai multe piese lansate, printre care și o colindă. Unde vrei să ajungi, care este țelul tău și cum pui în practică să ajungi acolo?

Aurelian Goia: Țelul meu este unul simplu, să ajung să fac ceea ce-mi place, să cânt dar să fiu și un inginer bun, să le împac cum pot eu mai bine, muncesc în acestă privință și sunt optimist.

Gazeta Muzicanților: După ce am ascultat și analizat de câteva ori piesa „Am în sat două vecine”, mi-am dat seama că a fost un proiect complex. Sunt curios unde au avut loc filmările și cu cine ai colaborat

Aurelian Goia: Da, ultimul proiect muzical este unul complex în care au fost implicați mulți oameni, cărora le mulțumesc.Filmările au fost împărțite în două, prima dată am filmat în orașul Sânnicolau Mare, lângă un lac, foarte frumos, alături de colegii mei dansatori.

A doua filmare “sceneta” să îi spunem așa, a avut loc în Timișoara la restaurantul Maldini, o locație extraordinară. De filmare și montaj s-a ocupat colegul și prietenul meu, Alex Ionescu.

Gazeta Muzicanților: De unde te-ai inspirat pentru aceste versuri și cui este dedicată piesa?

Aurelian Goia: M-am inspirat din viața satului, mă gândeam să aduc în actualitate o situație povestită de bunica mea. Chiar dacă în vremurile de demult, 10 feciori curtau o fată, existau și situații când se întâmpla, să placă mai multe fete un fecior. Iar acestă poveste, m-a ajutat să o pun în cântec, Andrei Branasi și a făcut un text de excepție. Melodia este dedicată tuturor oamenilor, mai ales acelora ce iubesc pătimaș.

Gazeta Muzicanților: Care ansamblu a participat la dans și cum de i-ai ales pe ei?

Aurelian Goia: În videoclip, am avut alături doar oamenii dragi și colegi faini. Ansamblul “Doina” din Sânnicolau Mare a fost prezent, ansamblu la care încă activez ca dansator și solist vocal.

Gazeta Muzicanților: Pe scurt, ai reușit să îmbini perfect toate elementele și a rezultat aceas cântec minunata!  Cât de greu a fost să le pui toate laolaltă și când ne putem aștepta la noi piese de la talentatul Aurelian Goia?

Aurelian Goia: Nu a fost greu să le pun laolaltă, pentru că am avut parte de susținere și mult ajutor, sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru așa oameni minunați, cum am eu în jurul meu.

Hmm… Încerc să mă bucur de “roadele” piesei, “Am în sat două vecine” care este în ton cu toamna cu multe satisfacții.

Probabil o să ies în fața oamenilor cu o colindă, cum am obișnuit în ultimul timp și după, vedem. Sănătoși să fim.

Gazeta Muzicanților: Un mesaj pentru cei care te apreciază, urmarest și au citit acest articol.

Aurelian Goia: Oamenilor care au citit acest articol și mă apreciază, vreau să le mulțumesc că îmi sunt alături, le spun să fie buni, veseli și să aibă parte de multă sănătate și să urmărească în continuarea Gazeta Muzicanților.

-