DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am regăsit dragă Aura! A trecut ceva timp de când nu am mai povestit, dar uite că a venit și momentul oportun odată cu lansarea piesei “Drag îmi e lângă părinți”! Ca să nu ne lungim prea mult, povestește-ne despre zona de unde provii și copilăria ta!

Aura Stoican: Bine v-am regasit! Mă bucur ca ați dorit sa va povestesc despre cântecul meu si despre noul videoclip.

Am copilarit exact în acele locuri pe care le-ati putut vedea în videoclip, în satul Turtaba, comuna Isverna, unde m-am format ca om, ca suflet și spirit. Fiind mereu în mijlocul naturii, am crescut în armonie cu aceasta si satul meu este locul unde îmi doresc sa fiu cât mai mult,si unde ma întorc cu cea mai mare placere cât de des pot.

Gazeta Muzicanților: Acum ai parte de un adevărat succes, dar sunt foarte curios de începuturile tale în muzică! Cum a început artista Aura Stoican să cânte?

Aura Stoican: Nu stiu cât de mare este succesul meu, depinde de punctul de vedere al fiecăruia, însă eu îmi doresc să fac lucruri frumoase care să bucure sufletul celor care îmi ascultă cântecele și îmi urmăresc activitatea. Așa cum am mai spus și în alte interviuri, cântecul a făcut mereu parte din viața mea, și chiar dacă nu l-am exteriorizat, sufletul mi-a fost mereu învăluit de cântec, pentru că așa sunt oamenii de la munte, mereu cu cântecul în inimă. Începuturile au fost la serbările școlare, iar după aceea am urmat Liceul de Muzică și Arte Plastice din Târgu-Jiu, iar de atunci am început să urmez acest drum al cântecului și al creației artistice.

Gazeta Muzicanților: Ne poți da un exemplu de etapa grea, peste care a trebuit să treci, pe parcursul acestui drum lung spre success?

Aura Stoican: Eu nu sunt un om căruia îi place să se plângă de încercările pe care le întâlnește, prefer să iau situațiile ca atare și să mă gândesc imediat la soluții. Au fost lucruri care poate m-au întristat, m-au dezamăgit dar am rămas dreaptă și mi-am urmat calea, chiar dacă am făcut unele eforturi, fie psihice, fizice sau materiale, pentru că nu am reuși să realizăm nimic dacă nu acceptăm unele sacrificii.

Gazeta Muzicanților: De puțin timp, ai lansat piesa “Drag îmi e lângă părinți”! Cum a luat naștere aceasta?

Aura Stoican: “Drag îmi e lângă părinți” este un cântec pentru sufletul meu și a luat naștere din dorința de a-mi exprima dragostea pentru locurile natale, și mi-am dorit să le pot mulțumi într-o oarecare măsură părinților mei pentru omul care sunt.

Gazeta Muzicanților: Cât de mult ai pus din viața ta persoanala în aceast cântec?

Aura Stoican: Am pus atât cât a putut să încapă în câteva versuri, pentru că despre părinții mei, despre munte și Mehedinți sunt multe lucruri de spus și în sufletul meu este mult mai multă iubire decât am putut integra în cântec, dar sper că am reușit să inserez măcar o mică parte din tot ceea ce simt.

Gazeta Muzicanților: Cui dedici aceast cântec și cine crezi că se regăsește în el?

Aura Stoican: Așa cum spun versurile acestui cântec, este și despre părinții mei! Am observat din mesajele și comentariile pe care le primesc că se regăsesc foarte mulți oameni care nu se pot bucura în permanență de locurile copilăriei și cei care nu îi au pe cei dragi alături atât cât și-ar dori!

Gazeta Muzicanților: Care sunt planurile tale pentru sfârșitul acestui an?

Aura Stoican: Situația actuală nu cred că ne permite să ne facem planuri, am însă speranța că o să pot cânta celor care mă iubesc! Îmi doresc să fiu pe scenă cât mai curând și cât mai mult, pentru că îmi este dor de energia publicului și să mă hrănesc cu această energie, ca să-mi iau puterea și inspirația necesară pentru a crea multe cântece!

Gazeta Muzicanților: Ai un mesaj pentru cititorii noștri și urmăritorii tăi?

Aura Stoican: Le doresc tuturor liniște sufletească, sănătate și să nu își lase sufletul să se întristeze niciodată Le mulțumesc că sunt alături de mine și îi aștept în continuare pe pagina de Facebook Aura Stoican Official, instagram: aurastoican și pe canalul de YouTube Aura Stoican. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez cu drag!

-