DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Petruța! De mult timp așteptam acest moment, în care putem oferii cititorilor, urmăritorilor, ascultătorilor…, detalii exclusive despre tine și noua ta piesă “Ciobănaș cu oi cornute”. Dar pentru începutul acestui interviu, povestește-ne din ce zonă provii și cum a fost copilăria ta!

Petruța Tihulcă: Bună ziua, dragii mei! Mă bucur că am reușit să colaborăm și vreau să vă mulțumesc pentru oportunitatea aceasta frumoasă. Eu provin din nordul țării, mai exact din județul Suceava. Am locuit acolo până la vârsta de 6 ani, apoi părinții mei au decis să ne mutăm într-un sătuc modest din județul Hunedoara. Copilăria mea a fost una frumoasă și plină de iubire, deoarece sunt mezina familiei. Am trei surori minunate, mai mari ca mine, care m-au ocrotit și mi-au intrat mereu în voie.

Gazeta Muzicanților: Spune-ne trei caracteristici ale tale, pe care toată lumea ar trebuii să le cunoască!

Petruța Tihulcă: Despre mine pot să spun că sunt o fire calmă. Consider că sunt o persoană modestă și nu mi-aș dori niciodată să supăr pe nimeni. Educația primită de la părinții mei, care sunt niște oameni simpli, dar credincioși, și-a pus amprenta.

Gazeta Muzicanților: Când și cum ți-ai dat seama că ai acest dar de a mângâia sufletele oamenilor prin cântec?

Petruța Tihulcă: Cred că acest merit prin care am văzut că am darul de a cânta trebuie să i-l atribui educatoarei mele. Aceasta mă punea mereu la toate serbările să am măcar un mic moment de solo și tot ea îi spunea mamei mele că sunt foarte talentată. Eu, însă am început să conștientizez că aduc bucurie lumii prin muzică și că aceasta este esența vieții mele cu puțin înainte de 18 ani.

Gazeta Muzicanților: Care este cea mai frumoasă amintire legată de muzică?

Petruța Tihulcă: Toate amintirile mele legate de muzică sunt frumoase. Muzica este bucuria, dar și refugiul meu.

Gazeta Muzicanților: Care este mesajul piesei “Ciobănaș cu oi cornute” și de unde te-ai inspirat?

Petruța Tihulcă: Piesa are un mesaj sensibil legat de poveștile de dragoste din spațiul mioritic, despre măritiș și despre așteptarea ciobănașului de către mândra lui. Inspirația vine din zona în care locuiesc, unde oieritul încă este o ocupație și o pasiune destul de răspândită.

Gazeta Muzicanților: Videoclipul piesei este plin de culoare și peisajul este unul rar întâlnit! Cum de ai ales această locație și unde se află?

Petruța Tihulcă: Locația se află nu departe de satul în care locuiesc părinții mei, de aceea am și ales-o. Vreau să le arăt tuturor această oază de liniște unde timpul parcă încă mai are răbdare… Natura este o gazdă primitoare tot timpul, care ne oferă tot ce are mai bun și frumos.

Gazeta Muzicanților: Care sunt planurile tale de viitor?

Petruța Tihulcă: Planurile mele de viitor sunt numeroase și majoritatea legate de muzică. Îmi doresc să aduc în fața publicului meu cât mai multe și frumoase cântece. Pe lângă acestea îmi doresc să îmi termin studiile și să îmi întemeiez o familie.

Gazeta Muzicanților: Un mesaj pentru cititorii noștrii și fanii tăi!

Petruța Tihulcă: Vreau să le mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și de suflet pe care mi le trimit mereu și le promit că indiferent unde mă va duce viața, voi rămâne aceeași persoană. Să auzim numai de bine! Vă doresc activitate lungă și la fel de frumoasă în continuare!

-