DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am regăsit dragă Lena! După o perioadă lungă de vreme, a sosit timpul să mai stăm și noi la o vorbă! Subiectul principal al acestui interviu este piesa “Zâce lumea de ciobani”, cântată în duet cu Doinel Hândorean. Pentru început, spune-ne cum a trecut pentru tine, această călduroasă vară?

Lena Miclăuș: Bună ziua și vouă! Nu-mi place în mod deosebit căldura foarte mare, însă această vară a fost mai deosebită. Am avut parte de vacanțe mai multe ca de obicei și atunci relaxarea mea a fost mai mult decât perfectă, încât căldură nu m-a prea deranjat. “Zâce lumea de ciobani”, daaaa, noi deja am îndrăgit această melodie de când am înregistrat-o.

Gazeta Muzicanților: Ce ne poți spune despre colaborările tale cu solistul Doinel Hândorean?

Lena Miclăuș: Doinel Hândorean este finul meu, l-am cununat în urmă cu câțiva ani și i-am botezat anul acesta fetița. Orice colaborarea cu el, aș vrea să fie una reușită, cred că și de această dată așa a fost pentru că, atât eu cât și Doinel ne respectăm publicul, iar melodiile noastre sunt bine gândite și bine alese pentru a mulțumi fanii noștrii.

Gazeta Muzicanților: “Din neam de ciobani venim” este o altă piesă a voastră despre ciobani, cine a ales din nou această temă și de ce?

Lena Miclăuș: Aceste melodii, sunt specifice zonei Sibiului! Finul meu e de loc din Poiana Sibiului, unde cântecele de ciobănie sunt la ele acasă! De aceea finul meu a avut cea mai mare contribuție pentru realizarea piesei “Din neam de ciobani venim”.

Gazeta Muzicanților: Cum a luat naștere piesa “Zâce lumea de ciobani”?

Lena Miclăuș: Piesa “Zâce lumea de ciobani”, s-a lăsat destul de mult asteptată pentru că am avut ceva probleme în alegerea melodiei, eu am vrut să fie una mai deosebită și atunci am fost un pic mai greu de mulțumit, iar textul a suferit multe modificări de la cel care era inițial compus de Doinel și mama lui care și-au adus contribuția! Un alt fin de-al meu s-a implicat cu câteva idei, este vorba despre Culiță Sterp și într-un final, a ieșit exact cum mi-am dorit eu.

Gazeta Muzicanților: Care este mesajul acestui cântec și cui este dedicat?

Lena Miclăuș: Ooo, finul meu, Doinel Hândorean a dorit foarte mult să scoată în evidență faptul că oile, nu se țin doar pentru bani, ci și pentru iubirea deosebită pentru aceste animale și continuarea tradiției familiei din moși strămoși! Nu este ușor să le crești și să le îngrijești!

Gazeta Muzicanților: Videoclipul cântecului, include peisaje frumoase, costume populare minunate și oi bălaie! Unde au avut loc filmările și cu cine ați colaborat?

Lena Miclăuș: Videoclipul este filmat chiar pe pășunile unde pasc oile finului, Doinel Hândorean! Costumul lui e cel cu care ne-a obișnuit, însă al meu…, mi-am dorit să fie altceva și costumul! Îi mulțumesc pentru costum, mamei lui Doinel, este al ei, l-a aranjat și pregătit mare drag ca să-mi vină mie PERFECT! Fina Daniela, nevasta lui Doinel m-a îmbrăcat și a fost atentă până la cel mai mic detaliu, ca să fiu îmbrăcată exact ca la Poiana Sibiului!

Gazeta Muzicanților: Care sunt planurile tale de viitor?

Lena Miclăuș: Planuri de viitor sunt multe, însă în primul rând, ar fi bine să intrăm cât de cât în normal ca să le putem pune în aplicare! Deocamdată, eu personal mă bucur de faptul că petrec timp cu familia mea minunată pe care o iubesc nespus de mult.

Gazeta Muzicanților: Un mesaj celor care îți apreciază muzica!

Lena Miclăuș: Mulțumesc fanilor mei, pentru că mă iubesc, mă apreciază și sunt foarte receptivi la tot ceea ce e legat de mine, Lena Miclăus, ca artist, ca mamă, ca soție și om normal.

-