DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua, dragă Codruța! Îmi face placere să te cunosc și să stau de vorbă cu tine! Azi vei participa la un interviu în care vom prezenta urmăritorilor și ascultătorilor tăi cine este solista Codruța Rodean, din spatele frumoaselor costume populare! Să nu ne lungim prea mult, haide să și începem! Spune-ne cine este Codruța Rodean și din ce zona provine?

Codruța Rodean: Codruta Rodean este o solistă de muzică populară, din Mărginimea Sibiului, mai exact comuna Tilișca, o zonă etnografică unică, bogată în obiceiuri și tradiții.

Gazeta Muzicanților: Poți să ne spui care este cea mai frumoasă și importantă amintire din viața ta?

Codruța Rodean: Nu am o amintire anume, am multe momente importante din viața mea, ce mi le amintesc cu drag, iar câteva exemple sugestive în acest sens ar fi cele de la începutul carierei mele, atunci când mergeam la concursuri și reușam să cânt așa cum îmi doream și dacă obțineam și un premiu, era bucuria dublă. Alt moment foarte important pentru mine, a fost faptul că am reușit să imprim un album muzical ce conține 17 piese ce îmi aparțin.

Gazeta Muzicanților: Povestește-ne despre începuturile tale în muzică și cum a fost să cânți pentru prima dată în fața publicului?

Codruța Rodean: Începuturile mele în muzică…. Nu a fost chiar ușor, eram foarte timidă, emotivă și îmi era greu să stăpanesc asta, iar prima dată când am luat contact cu publicul, a fost îngrozitor😂 tremuram toată🙈, a trebuit să lupt mult cu mine, eram conștientă că pot și așa a fost, după ceva timp am reușit să fiu pe scenă așa cum îmi dorem, cu emoții doar constructive atât cât era nevoie ca să pot transmite publicului ceea ce trebuie!

Gazeta Muzicanților: Care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat până acum despre muzică?

Codruța Rodean: Cred că cel mai important lucru este să simți ceea ce cânți și să știi să transimți oamenilor asta.

Gazeta Muzicanților: Cum te-ai caracteriza ca solistă? Dar ca persoanț?

Codruța Rodean: Nu cred că este vreo diferență între solista Codruța Rodean și persoana Codruța Rodean, eu zic că ești ceea ce cânți, poate doar oamenii te percep diferit.

Gazeta Muzicanților: Cât de important este pentru tine publicul și ce energie primești de la el?

Codruța Rodean: Publicul este extrem de important, pe mine mă ajută foarte mult, feedbackul pozitiv ce îl primesc de la oameni! Efectiv mă înalță!

Gazeta Muzicanților: Despre ultimul colaj pe care l-ai lansat ce ne poți spune?

Codruța Rodean: Ultimul colaj ce l-am lansat este defapt primul de genul acesta, l-am realizat pentru toți cei ce mă iubesc și îmi ascultă cântecele! Mă bucur că a fost foarte apreciat și am primit multe mesaje frumoase referitor la el, deci vor mai urma!

Gazeta Muzicanților: Un mesaj pentru cei care te apreciază și-ți iubesc muzica!

Codruța Rodean: Sunt foarte bucuroasă că sunt atât de mulți oameni iubitori de folclor, iar bucuria este și mai mare când văd asta în rândul tinerilor! Celor care mă îndrăgesc, le mulțumesc pentru asta și sunt fericită atunci când îmi apreciază munca, pentru că în tot ceea ce fac pun mult suflet.

Facebook: https://www.facebook.com/codrutarodeanoficial

Instagram: https://www.instagram.com/codruta.rodean/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCucef4F2gX5_uHw-ElGxBvw

Contact – Codruța Rodean: +40 749 380 050

Email: codruta.rodean@yahoo.com

-