DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am regăsit Angelica! După o perioadă lungă de timp, de când nu am mai povestit, am reușit să găsim un moment bun și o temă perfectă pentru acest interviu! Pe lângă alte subiecte pe care le vom aborda, tema principală al acestei discuții, va fi piesa, ”Noi suntem din Bucovina”! Pentru început, spune-ne cum a trecut pentru tine această vară?

Angelica Flutur: Bună ziua dragii mei, mă bucur că ne întâlnim din nou într-un interviu și vă mulțumesc cu această ocazie! Vara asta a fost atipică, pentru toată lumea, cred însă că abia acum realizez că a fost o vară foarte frumoasă cu multă liniște, fără stres și agitația verilor anterioare, unde alergam să ajung la timp la evenimente! Am avut timp să gândesc cântece noi, colaborări diferite de ceea ce făcusem până acum… Am filmat rețete de la Ciumârna, am avut timp pentru nepoței dar și pentru părinți! Am lansat cântece noi pe care le găsiți aici :

“Tare-mi place dragostea”

“Bade iar e primăvara”

Gazeta Muzicanților: Ți-am mai urmărit activitatea și am văzut lansările din această vară, dar piesa “Noi suntem din Bucovina”, este ceva diferit! Spune-ne cine a venit cu ideea ca 3 Bucovineni să colaboreze și să dea naștere unei asemenea minunații?

Angelica Flutur: De mult timp m-am gândit la ceva frumos pentru Bucovina, doar că nu era momentul cred… Acum în sfârșit mi-a venit ideea de a face un trio alături de colegii mei Alexandru Brădățan și Grigore Gherman și așa s-a născut “Noi suntem din Bucovina” , linia melodică îmi aparține, textul este croit de Mihai Păscar iar orchestrația făcută de Mihai Cotos, toți fiind bucovineni!

Gazeta Muzicanților: Când și cum i-ai cunoscut pe artiștii Alexandru Brădățan și Grigore Gherman?

Angelica Flutur: Din acest trio eu am fost prima care a început acest drum, după care Alexandru apoi Grigore… Fiecare s-a remarcat prin repertoriu, costum și multă seriozitate! De Alexandru mă leagă o prietenie veche… De mulți ani, ne-am întâlnit la Gura Humorului pe vremea când făceam pregătire cu doamna Maria Macovei!

Cât despre Grigore, ne-am întâlnit mult mai târziu la București la filmări, iar astăzi ne vedem des la evenimente și filmări cu toții!

Gazeta Muzicanților: Cum a fost colaborarea cu cei doi artiști?

Angelica Flutur: Cum poate fi o colaborare cu doi colegi și prieteni, decât plăcută și frumoasă! Sper să nu fie ultima colaborare în această formulă… Dar indiferent de cum vom evolua, mereu voi fi mândră că am inițiat acest proiect frumos!

Gazeta Muzicanților: Cum a luat naștere mai exact această piesă și cine crezi că se regăsește în ea?

Angelica Flutur: Așa cum am spus și la întrebarea 2, dorința a fost a mea și colegii mei au fost foarte incantați de idee, iar textul este câte o părticică din noi, fiecare își cântă strofa cu personalitate și despre ceea ce a cântat până acum! Dar orice om poate să spună și să simtă “Noi suntem din Bucovina” alături de familia lui!

Gazeta Muzicanților: Având în vedere că este începutul anotimpului schimbării culorilor și în mai, ai lansat o piesă pentru primăvara! Ne putem aștepta la o piesă despre sau pentru toamnă?

Angelica Flutur: Nu neapărat! Încerc să urc pe canalul meu de YouTube numai ceea ce îmi place și ce cred că mă reprezintă! Dar cel mai mult mă bucur că există o comunitate frumoasă, care îmi urmărește postările și ne bucurăm împreună de frumos!

Gazeta Muzicanților: Felicitări pentru efortul pe care îl depui ca să aduci iubitorilor de folclor muzică nouă! Ai un mesaj pentru acești ascultători?

Angelica Flutur: Mulțumesc frumos pentru felicitări! Da, am un mesaj pentru cei care mă urmăresc și nu numai!

Vă rog să fiți fericiți fiecare cu ce are și să nu uite să fie români oriunde s-ar afla! Îi aștept pe toți oamenii pe canalul meu de YouTube, Instagram, Facebook, unde le voi cânta și le voi arăta Ciumârna așa cum știu eu mai bine!

Angelica Flutur!

Facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=Angelica%20Flutur

Instagram: https://www.instagram.com/angelicafluturofficial/?hl=ro

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCKLb-p3uR4Zykf-Xh32smNQ

Contact – Angelica Flutur: +40 741 261 454

E-mail: flutur_angelica@yahoo.com

-