DISTRIBUIȚI

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit, dragă Nicoleta! Mă bucur că astăzi putem sta la povești și le putem prezenta cititorilor nostrii și urmăritorilor tăi cine este Nicoleta Ghelase. Vom mai vorbii și despre noua ta piesă “Măritatul e ușor”. Să nu ne lungim prea mult, spune-ne unde te-ai născut și niște amintiri plăcute din copilăria ta.

Nicoleta Ghelase: Bună ziua și bine v-am găsit. Mă bucur că astăzi pot să vă împărtășesc anumite lucruri din viața mea. Sunt un om normal cu vise și multă ambiție. De când mă știu am muncit pentru visele mele și niciodată nu mi-a picat din cer. Sunt de părere că niciodată nu pierd ci doar învăț. Eu m-am născut în orașul Brăila și am 25 de ani.

Am terminat școala populară de arte, liceul de artă și în acest an mă așteaptă și licența la facultatea de arte specializarea Canto-Clasic. Am participat la zeci de concursuri festivaluri naționale și internaționale unde am câștigat de la mențiuni la trofee.

Gazeta Muzicanților: Felicitări pentru premiile obținute, cum a început dragostea ta pentru muzică și cine te-a îndrumat pe acest drum?

Nicoleta Ghelase: Eu cred că fiecare om primește un dar de la Dumnezeu atunci când se naște. Eu am primit darul de a cânta, cu vocea mea să alin sufletele oamenilor, să aduc fericire și încredere. De când mă știu cânt! Cânt pe unde apuc, pe stradă, în casă, oriunde eu cânt. 🙂 Simt și stiu că sunt făcută pentru asta. Cel care m-a descoperit este profesorul de muzică de la Școala Gimnazială Movila Miresii, prof: Ionel Laurențiu. De atunci până acum am muncit enorm de mult, dar nu-mi pare rău de nimic.

Gazeta Muzicanților: Există vreun artist pe care-l apreciezi și ai vrea să colaborezi pe viitor?

Nicoleta Ghelase: Eu apreciez toți artiștii pentru munca pe care o depun și pentru cariera pe care o au! Au tot respectul din partea mea! În prezent, deaproximativ cinci ani de zile, cânt la evenimente împreună cu formația Cristal Band din Brăila!

Gazeta Muzicanților: Despre noua ta piesă, “Măritatul e ușor”, ce ne poți spune?

Nicoleta Ghelase: Despre piesa” Măritatul e ușor” vreau să menționez faptul că atât linia melodică cât și versurile îmi aparțin în totală măsură și m-am inspirat din viața satului, care este un izvor nesecat de folclor! Vreau să mai știți că în această piesă ca și în celelalte am pus suflet și cu ajutorul lui Dumnezeu a ieșit ceva minunat.

Gazeta Muzicanților: Videoclipul piesei este plin de zâmbete, culoare și oameni frumoși! Cum ai organizat totul, de la idee, la dansuri și filmări?

Nicoleta Ghelase: În videoclipul piesei “Măritatul e ușor” am avut într-adevăr oameni minunați, plini de zâmbete și oameni care mi-au fost alături în momente grele din viața mea. La videoclip a participat, ansamblul “Grâușorul Osmanean din Comuna Unirea Jud Brăila, instructor dna Lenuta Puia, care s-a ocupat și de coregrafia clipului.

Gazeta Muzicanților: De ce ai ales acest titlul “Măritatul e ușor” și care este mesajul ascuns?

Nicoleta Ghelase: Am ales acest titlu pentru că toate fetele cred că “Măritatul se mănâncă”, așa cum spunea bunica, doar că realitatea este alta, măritatul de fapt și de drept nu este ușor, căsătoria înseamnă responsabilitate, respect, compromisuri, înseamă viața în doi și comunicare! Asta nu prea știu fetele înainte de căsătorie și cred că măritatul e ușor! Tot de la bunica știu că “fata nemăritată este floare în casă” iar fata măritată este ca “mătura după ușă”!

Gazeta Muzicanților: Ne pregătești și alte proiectul anul acesta?

Nicoleta Ghelase: Am multe proiecte în plan și sper, cu ajutorul lui Dumnezeu să le prezint pe fiecare la rândul lui.

Gazeta Muzicanților: Un mesaj pentru cei care te admiră și îți iubesc muzica!

Nicoleta Ghelase: Eu iubesc oamenii! Cu toții suntem frați și surori. Ce pleacă de la suflet ajunge la suflet. Apreciez foarte mult oamenii care știu ce e calitatea și nu cantitatea! Vă îmbrățișez pe toți și vreau să vă mulțumesc pentru fiecare încurajare și gând bun. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine.

Facebook: https://www.facebook.com/nicoleta.ghelase

Instagram: https://www.instagram.com/nicoleta_ghelase/?hl=ro

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSbGQmksa7DF6krXT2xnITA

Contact – Nicoleta Ghelase – 0753 879 385

-