DISTRIBUIȚI

Dragi iubitori de folclor! Pe data de 11 Octombrie, în Parcul Hermes – Slobozia din Ialomița, va avea loc cel mai frumos Festival–Concurs, numit “Stele Pe Cer”, ediția a II-a!!! Sponsorii oficiali Gazeta Muzicanților și Ograda TV vă invită să vă înscrieți și să participați la acest eveniment unic, dedicat tinerelor talente și iubitorilor de folclor!

Dragostea  fondatoarei Mioara Voicu, pentru muzica populară a ajutat și în prima ediție să se descopere noi talente! I-a ajutat și pe cei la început de drum sau mai puțin cunoscuți să se promoveze! Fondatoarea Mioara fiind singura care se ocupă de fiecare etapă al acestui Festival, care deja de la prima ediție a fost foarte apreciat și a ajutat zeci de copii să-și prezinte talentul!

Juriul a fost ales cu grijă și din laturi artistice diferite: actor/regizor, professor de canto/soliști de muzica popular, coregraf/profesor de dansuri, dar și profesor de limbi străine/textier! Întreg juriul este trecut prin filtrul profesionalismului artistic, astfel deliberarea notelor este extrem de corectă!

Staff-ul este din nou cu grijă ales, fiind toți profesioniști, astfel fiecare pas este cu siguranță conform planului pentru organizarea perfectă! Ograda TV va ajuta acest Festival să fie difuzat întregii țări!

Scopul festivalului este descoperirea, promovarea și susținerea tinerelor talente pe toate domeniile profesionale: muzică, teatru, dans!

Vor fi înmânate și alte premii în concurs cum ar fi: muzică clasică/debut și cel mai frumos costum popular!

Pentru mai multe detalii: Contact Mioara Voicu: 0735 515 585

Pagina oficială Festival concurs “Stele pe cer”-ediția a II-a: https://www.facebook.com/MioaraVoicu2020

-