DISTRIBUIȚI

Gazeta Muzicanților: Bună ziua, îmi pare bine să te cunosc Bogdan! Mă bucură faptul că astăzi, putem sta la o vorbă pentru a oferii detalii inedite despre tine și noua ta piesă, tuturor cititorilor nostrii, dar și urmăritorilor tăi! Pentru început, povestește-ne despre zona ta natală și copilăria ta!

Bogdan Găbudean: Bună ziua și bine v-am găsit vă spun și eu! Mă bucură tare mult colaborarea cu echipa dumneavoastră și mai ales că prin intermediul acestui interviu, urmăritorii mei și cei care vor să mă cunoască, pot descoperii câteva detalii despre mine și activitatea mea artistică. M-am născut în frumosul oraș Gherla, județul Cluj și am avut o copilărie lipsită de griji. Aici, pe valea Someșului, tradițiile și obiceiurile sunt foarte respectate, oamenii iubind tot ceea ce ține de folclor.

Gazeta Muzicanților: Ce rol are Muzica în viața ta?

Bogdan Găbudean: Muzica are un rol foarte important în viața mea, tocmai de aceea am absolvit Școala populară de arte Tudor Jarda din Cluj Napoca și am ales să urmez cursurile Academiei Naționale de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca ca să-mi dedic o mare parte din viață, muzicii!

Gazeta Muzicanților: Care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat până acum despre muzică?

Bogdan Găbudean: Muzica este frumoasă dar nu este deloc ușoară, am învățat că este nevoie de răbdare, perseverență și ambiție! Așa se ajunge pe culmile succesului.

Gazeta Muzicanților: Despre noua ta piesă lansată “Mândră ce-i în mintea ta”, ce ne poți spune? (puteți scrie cum a luat naștere, care este mesajul piesei, cui o dedicați…)

Bogdan Găbudean: “Mândră ce-i în mintea ta”, este cea mai nouă melodie a mea și vreau să aduc mulțumiri tuturor celor implicați în acest proiect frumos, cât și celor care au ascultat-o! Este o melodie satirică, menită să stârnească buna dispoziție și de asemenea este specifică Ardealului și zonei mele. Înregistrările au avut loc în studioul Hatfa Music din Cluj Napoca, iar videoclipul a fost filmat pe Dealul Feleacului în apropiere de Cluj.

Gazeta Muzicanților: Care este mesajul ascuns al melodiei?

Bogdan Găbudean: Melodia este specifică tinereții, vârsta primelor iubiri! Tinerii cu siguranță se regăsesc ușor în această melodie!

Gazeta Muzicanților: Care sunt proiectele la care mai lucrezi și ce-ți propui pe viitor?

Bogdan Găbudean: În prezent, muncesc pentru promovarea carierei mele artistice, participând la diverse evenimente, spectacole, emisiuni tv, iar pe viitor îmi doresc să mai lansez câteva melodii frumoase.

Gazeta Muzicanților: Un mesaj cititorilor nostrii și fanilor tăi!

Bogdan Găbudean: Vă mulțumesc tuturor cititorilor și urmăritorilor mei pentru că mă susțineți în ceea ce fac, mă bucur că prin cântec reușesc să ajung la sufletul dumneavoastră! Vă prețuiesc și vă salut cu deosebit respect!

Facebook: https://www.facebook.com/GabudeanBogdan

Instagram: https://www.instagram.com/bogdangabudean/?hl=ro

Contact – Bogdan Gabudean – 0745 533 216

-