DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit, dragă Alina! Mă aștept ca acest interviu să fie plin de informații utile pentru cei care îl vor citii și cu siguranță vor afla detalii noi despre tine si cea mai noua piesa a ta ”Nană, nu mă-ncurc cu tine”. Pentru început, povestește-ne puțin despre tine. Cum te-ai descrie în cel mai sincer mod posibil?

Alina Popa: Bun găsit! Numele meu este Alina Gabriela Popa și mă bucur din suflet că am fost aleasă să susțin acest interviu! Cine sunt eu? Un copil. Un copil cu sufletul plin de speranță, iubire ,dăruire… O fire plină de entuziasm, ambiție, orgolioasă de cele mai multe ori. Aș avea extrem de multe de povestit…, sper că acest interviu să-mi ajungă…

Gazeta Muzicanților: Când ți-ai dat seama că muzica este drumul tău? Exista un artist care te-a influențat pe acest drum?

Alina Popa: Muzica… Muzica este un subiect extrem de delicat pentru mine… pentru că muzica înseamnă tot! Muzica mi-a dat tot și nu mi-a luat nimic! Influențată nu pot spune că am fost, pot spune, este un dar primit de la Dumnezeu… Și da, există un artist care m-a îndrumat pe drumul cântecului. Cine? Tatăl meu, artistul meu! Să vă povestesc puțin și despre dumnealui? Tata, este omul care a visat, ca și mine de altfel, o carieră în lumea muzicii, însă nu a beneficiat de susținerea pe care eu astăzi o am! Mulțumesc lor, părinților mei! În cel mai scurt timp am să realizez o piesă special pentru ei, însă…. nu vă spun mai multe!

Gazeta Muzicanților: Daca ai face acum o melodie despre această zi, cum s-ar numi?

Alina Popa: Hmmm… Foarte bună întrebare… Cred că piesa s-ar numi… “Azi, lumea-i înșelătoare” . Nu m-aș limita la ziua de azi, cred că aș realiza o piesă despre timpul de azi, vremurile în care trăim… Oricât ar fi de frumos drumul cântecului, știm cu toții că pentru a ajunge la locul dorit, este nevoie de foarte multe sacrificii. Am cunoscut tot felul de oameni, oameni de toate categoriile. Am avut și dezamăgiri, pentru că toți trecem prin așa ceva, nu-i așa?

Gazeta Muzicanților: Ai perfectă dreptate! Cu siguranță toți am trecut prin dezamăgiri, dar suntem în așa fel făcuți încât să ne putem ridica și să ajungem pe culmile fericirii! Care este cea mai dragă amintire din toată viața ta de până acum?

Alina Popa: Cea mai dragă amintire? Hmmm, sunt destul de multe, însă îmi aduc aminte cu drag de începuturile mele! Am fost membra a unui ansamblu care în prezent nu mai există… primele mele apariții, primul pas pe scenă… Cred că acela este cel mai frumos moment de care îmi aduc aminte cu drag. Cele mai frumoase amintiri sunt acolo, în satul unde am crescut, unde am învățat ce înseamnă greul, munca… satul se află în inima Doljului. “Eu sunt fată din Daneți” , este titlul unei piese pe care doamna mea învățătoare mi l-a pus în mâini, văzând că am acest har. Poate am noroc, iar doamna învățătoare va apuca să citească aceste rânduri… Vă mulțumesc, doamnă!

Gazeta Muzicanților: Revenind la noua ta lansare ”Nană, nu mă-ncurc cu tine”, care e nucleul, cum s-a născut această piesă?

Alina Popa: Piesa mea dragă? Este o piesă pe care chiar eu am gândit-o, începând de la text. Ei bine, sunt în perioada adolescenței, nu -i așa? Am 19 ani, iar dragostea este prioritatea! Având parte de câteva dezamăgiri în dragoste, am devenit destul de rezervată în ceea ce privește acest subiect, motiv pentru care prefer să fiu misterioasă, hoață chiar (așa cum am specificat în strofa a doua a piesei mele), și să analizez mult mai mult oamenii! Nu sunt perfectă, nici nu cred că voi fi vreodată, însă vreau să cred că sunt un om special, iar lângă mine îmi doresc să fie un om special.

Gazeta Muzicanților: Cine se regăsește în acest cântec? Și cui îl dedici?

Alina Popa: Unui băiat, evident . Acel “nană” la care nu mă voi lăsa atât de ușor.

Gazeta Muzicanților: Care sunt planurile de viitor, spre ce tinzi și unde ai vrea să ajungi?

Alina Popa: Îmi doresc din toată inima să bucur inimile oamenilor cu piesele mele, mă focusez pe cariera mea muzicală, și sper să mă ajute Dumnezeu să-mi împlinesc visul de a preda și eu într-o școală. Muzică, evident! Iubesc copiii, iubesc muzica, sper din tot sufletul că aceste două aspecte să mă ajute să-mi împlinesc visul! În prezent sunt studentă în anul al doilea în cadrul Universității din Craiova, Muzică, secția Pedagogie Muzicală.

Am studiat muzica la liceul de Arte Marin Sorescu din Craiova, urmând apoi facultatea. Totul se întâmplă, iată, la Craiova.

Gazeta Muzicanților: Un mesaj pentru cititori!

Alina Popa: Dragii mei, sper că interviul acesta a fost îndeajuns pentru a ne cunoaște. Eu nu pot decât să vă mulțumesc pentru atenția acordată și să vă promit lucruri frumoase. Promit piese noi, clipuri noi și, să nu uităm de evenimente! În prezent sunt solista orchestrei “Taraful Oltenesc”.

Oameni minunați, talentați, alături de care vă bucurăm sufletele la cele mai frumoase evenimente din viața dumneavoastră! Vă mulțumesc din toată inima pentru atenție ! Sunteți minunați!

Alina Popa Official: https://www.facebook.com/Alina-Popa-Official-104732028037520

Facebook Personal: https://www.facebook.com/profile.php?id=100031250240925

Instagram: https://www.instagram.com/alina_gabriela_popa/?hl=ro

Contact – Alina Popa – 0768 808 742

-