DISTRIBUIȚI

Gazeta Muzicanților: Bună ziua dragă Mirabela! Îmi face o mare placere să te cunosc și să stau de vorbă cu tine! Mă bucură faptul că pot să aflu atât eu cât și cititorii Gazetei Muzicanților, detalii despre o persoană atât de simpatică! Astăzi vom mai discuta și despre noua ta piesă lansată “Pătimaș băgița”, dar pentru  început, povestește-ne despre zona în care ai copilărit și ce ar trebui să știe lumea despre tine!

Mirabela Ștefănescu: Bună ziua dragilor! Sentimentul este reciproc, să știi! Am copilărit în comuna Belinț, unde locuiesc și în momentul de față. Am avut o copilărie foarte frumoasă, lipsită de griji și de lipsuri. Fac parte dintr-o familie modestă care s-a dăruit întru totul pentru mine ca om, dar și ca artist și pentru asta vreau să le mulțumesc dacă voi mi-ați oferit ocazia aceasta.

Gazeta Muzicanților: Cum a început dragostea ta pentru muzica populară și cum este să te uiți în trecut, la acele vremuri!

Mirabela Ștefănescu: De mică, cântam prin casă. Pot spune că o moștenesc pe mama mea la talent și la voce pentru că și ea a cochetat puțin cu muzica. Urmăream la televizor marii artiști și îmi doream să fiu și eu ca ei, să cânt la o mulțime de oameni și să mă aplaude așa cum vedeam la televizor. Așa că nu exista o duminică din an să nu îmi strâng familia și să le cânt ca la un mare spectacol. Au fost vremuri atât de frumoase, dar și destul de dificile atunci când am început să urmez cursuri de canto la Timișoara la doamna Profesoară Vetuța Merticariu.

Gazeta Muzicanților: Care sunt și celelalte pasiuni ale tale?

Mirabela Ștefănescu: Nu mai am alte pasiuni, muzica este cea mai mare pasiune a mea!

Gazeta Muzicanților: De unde ți-a venit inspirația pentru cântecul “Pătimaș băgița”?

Mirabela Ștefănescu: Aici este o poveste puțin mai lungă, o să fac un scurt rezumat, dar mai întăi trebuie să precizez că vinovat de piesă este colegul și prietenul meu Cristian Tomoni care mă ajută mereu și este mereu inspirat să facă piese atât de frumoase. Piesa s-a născut undeva prin August 2018 atunci când eram în concediu în Bulgaria, dar până să ajungem să o finalizam a durat puțin.

Gazeta Muzicanților: Cine crezi că se regăsește în acest cântec și cui îl dedici?

Mirabela Ștefănescu: Eu cred că toți ne regăsim în acest cântec pentru că tot ce cânt este inspirat din viața reală sau chiar din viața mea. Dedic acest cântec tuturor celor care mă cunosc, mă îndrăgesc, tuturor prietenilor mei și oamenilor dragi mie.

Gazeta Muzicanților: Videoclipul piesei este ceva diferit, nou și se potrivește perfect cu melodia! Spune-ne de unde a venit inspirația pentru aceste scene, în care feciorul “calcă strâmb”?

Mirabela Ștefănescu: Da, am vrut să fie ceva frumos, diferit și care să meargă mâna în mâna cu piesa. Inspirație pentru scenele din videoclip, a avut colegul și prietenul meu Marian Băban (acordeonist în formația Mini-Muzicanții cu care colaborez la majoritatea evenimentelor), ajutat și de mine pe alocuri.

Gazeta Muzicanților: Cum te vezi peste 2 ani?

Mirabela Ștefănescu: Întodeauna mi-a fost frică de această întrebare. Îmi doresc să mă realizez ca artist și să ajung cât mai cunoscută, iar pentru asta, pregătesc piese frumoase cu videoclipuri pe măsura, colaje live și dacă mă ajută Dumnezeu și un album, de ce nu?!

Gazeta Muzicanților: Ai îmbinat perfect sunetul, versurile, scenele și a rezultat un întreg foarte frumos și plăcut atât pentru auz cât și pentru vedere! Felicitări pentru efortul depus! Ai un mesaj de final pentru ascultători, urmăritori și cititori? 

Mirabela Ștefănescu: Le mulțumesc frumos pentru că au avut curiozitatea si răbdarea necesară să afle una alta despre mine și piesa “Pătimaș băgița”! Apreciez faptul că mă urmăresc pe rețelele de socializare și mă îndrăgesc atât de mult. Vă mulțumesc și vouă, celor de la Gazeta Muzicanților că mi-ați oferit prilejul să le ofer oamenilor care mă urmăresc și îndrăgesc aceste rânduri, mici detalii din viața mea.

Facebook: https://www.facebook.com/mirabella.stefanescu

Instagram: https://www.instagram.com/mirabella.stefanescu/?hl=ro

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCq8NrAKgb7V3IsuuwQywcig

Contact – MiraBela Ştefănescu – 0784 657 059

-