DISTRIBUIȚI

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit drag Paulina! Astăzi vom discuta despre tine și ultima piesă lansată, “Dulce-i gura pe furiș”! O mulțime de ascultători sunt foarte curioși să știe mai multe detalii despre tine! Spune-ne cum a început aventura ta cu muzica populară?

Paulina Lavinia Cipei: Bună ziua și bine v-am găsit dragii mei! O să vă dezvălui astăzi povestea, dragă sufletului meu, despre începuturile mele pe acest drum. De mică copilă am prins drag de muzică, joc și tradiție, fiind nepoată de muzicant! Această înclinație spre muzică, nu am dezvoltat-o decât în urmă cu 6 ani, la nunta verișoarei mele, când lăsând emoțiile la o parte, am cântat o melodie alături de formația d-lui Ilie Pașca!

Acestă întamplare ma îndrumat, spre șlefuirea talentului meu, făcând canto popular cu doamna profesor Mărioara Micle, la școala populară de arte din Arad și țin să-i mulțumesc pe această cale! Aici a început totul…! De atunci, mi-am dorit tot mai mult să avansez, atât în grupul vocal “Sânzâienele” al școlii populare de arte cât și individual.

Gazeta Muzicanților: Spune-ne câte ceva despre copilăria ta și zona de unde ești!

Paulina Lavinia Cipei: Locuiesc în satul Crocna, comuna Dieci, Județul Arad, pentru mine, fiind cel mai frumos loc de pe valea Crisului Alb, despre care am compus și o melodie pe care o găsiți pe YouTube numindu-se “La casa din sat”. Un sat cu tradiții și frumuseți străvechi, pe care îmi doresc să le promovez în fiecare videoclip. În familia mea muzica și portul popular au o foarte mare valoare, am o mare grijă de zestrea și comorile moștenite din străbuni! Fiind susținută mereu spre această carieră de solistă de muzică populară și nu numai, ci și de dansatoare al ansamblului “Junii Crisului din Dieci”, din clasele primare purtându-mi cu drag portul pe scenele spectacolelor.

Gazeta Muzicanților: În toate piesele tale, ești cu zâmbetul pe buze și sunt sigur că ești o persoană pozitivă! Care este secretul de care noi nu știm?

Paulina Lavinia Cipei: Despre zâmbetul meu… daaa ☺ mă consider o persoană pozitivă și plină de viața, dar nu am un secret ci pur și simplu așa cred că îmi este gena, neamu’ meu, are un zâmbet aparte de care sunt mândră!

Gazeta Muzicanților: Despre piesa “Dulce-i gura pe furiș” ce ne poți spune?

Paulina Lavinia Cipei: Ultima mea piesă, intitulată, “Dulce-i gura pe furiș” am compus-o fiind inspirată din poveștile multor tineri, care de când e lumea se ascund la începuturile relațiilor.

Gazeta Muzicanților: Ne pregătești și alte proiecte muzicale?

Paulina Lavinia Cipei: Sunt implicată în foarte multe proiecte muzicale, dar cel mai curând va apărea pe canalul meu de YouTube, unde vă Invit să-mi urmăriți activitatea. Proiectul următor, este un alt gen muzical, o melodie de dragoste care se va numi “Dragostea e scrisă-n stele”

Gazeta Muzicanților: Un mesaj pentru cei care te urmăresc și citesc acest interviu!

Paulina Lavinia Cipei: Vreau să le mulțumesc tuturor celor ce mă susțin, mă ascultă și îmi urmăresc activitățile! Le sunt foarte recunoscătoare și le apreciez, la rândul meu, căldura sufletească care mi-o transmit și îmi dau acel impuls de a merge mai departe pe drumul cântecului!

Facebook: https://www.facebook.com/cipei.paulinalavinia

Instagram: https://www.instagram.com/paulinacipei/?hl=ro

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCy0Q5X341YrEzeOuBgp-uUA

Contact – Paulina Lavinia Cipei – 0740 646 756

-