DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua, Mădălina, bună ziua Alexandru! Acest interviu este puțin diferit de restul, un interviu special cu doi oameni minunați! Azi, vom discuta despre o piesă în duet cu voi doi, care va fi lansată în septembrie! Dar și despre dragostea voastră pentru folclor! Spuneți-ne cum a luat naștere această piesă și ce însemnătate are?

Mădălina Petrache: Bună ziua Andrei! Mulțumim Gazeta Muzicanților, bine v-am găsit! Înainte de toate îți mulțumim că ne-ai acordat această ocazie de a ne pune gândurile în acest interviu, ne bucurăm că este diferit față de restul pentru că ne-am dorit să avem propria noastră poveste! Totul a pornit din dragostea ce o simțim unul față de celălalt! Până acum nu m-am gândit că aș putea realiza un duet sau poate că da, dar Dumnezeu le-a așezat încât bucuria să fie de 2 ori mai mare! Tot ce am realizat până acum a fost și este pentru public, acest cântec-duet este propria mea trăire nu l-am tratat cu simplitate, ci am investit dragoste, timp, răbdare și multă încredere în mine, în noi doi!

Gazeta Muzicanților: Voi doi formați un cuplu fericit și trăiți o adevărată poveste de dragoste! Cum v-ați cunoscut și ce simțiți prin această piesă?

Alexandru Cazacu: Putem spune că prin acest cântec simțim dragostea față de folclor! Muzica ne-a unit pe amândoi, tradițiile și nu numai! Cel mai important lucru este trăirea noastră și ceea ce vom transmite întregului public prin sentimentele ce cresc între noi doi!

Mădălina Petrache: Piesa are tematica cuplului, din vremurile în care fata își așteptă flăcăul la poartă cu batista “dragostei” oferindu-i alinare, dor pe cusătura florilor ce ședeau frumos cusute pe această poveste de dragoste… Cum specificăm în versurile cântecului,

“Dragostea se tine-n doi,

 Doar cu dorul între noi “.

Alexandru Cazacu: Acum este din ce în ce mai greu să păstrezi o tradiție în forma sa autentică, și este firesc să fie așa fiindcă nu mai există satul tradițional, nu mai există mentalitatea arhaică care să păstreze linia aceasta, însă amândoi ne dorim să ducem mai departe dragostea noastră pentru folclor cum am spus în rândurile de mai sus. Pentru a se păstra tradiția este nevoie ca la nivelul comunității să fie cunoaștere, mai ales în rândul tinerilor, iar noi asta ne dorim să putem fi un exemplu pentru generația folclorului băcăuan.

Gazeta Muzicanților: Cu cine ați colaborat pentru filmări, text, linie melodic și cum v-ați înțeles pe cine să alegeți?

Cuplu: De partea videografică se va ocupa Ionuț Vrabie, am colaborat de-alungul anilor cu el și vom mai colabora cu mult drag pe viitor! Textul este scris de doamna Mariana Honceru din Botoșani, linia melodică frumos construită aparține domnului Gogan Costel iar Orchestrația & aranjament Orchestra Mugurel din Chișinău unde este dirijor domnul Ion Dascăl.

Gazeta Muzicanților: Mădălina, pe tine te cunoaștem și noi, dar și cititorii nostrii, pentru că noi în trecut am mai povestit! Am auzit că vei lansa în curând o nouă piesă! Spune-ne despre ce este vorba și ce ne mai pregătești anul acesta?

Mădălina Petrache: Anul acesta cu ajutorul lui Dumnezeu îmi doresc să realizez videoclipurile celor 3 cântece, unul din ele îl voi realiza la sfârșitul lui august începutul lui septembrie. Am postat pe canalul meu de Youtube Teaser-ul următorului meu cântec. Vă invit cu drag să-l vizionați.

Gazeta Muzicanților: De unde te inspiri pentru aceste piese minunate?

Mădălina Petrache: Inspirația este în mine, prin ceea gândesc, ori acumulez din locurile unde merg. De cele mai multe ori mă inspir din cărți, caut cu atenție în folclorul nostru băcăuan și în ultimul timp am descoperit noi lucruri prin oamenii care m-au susținut și informat .

Gazeta Muzicanților: Cum crezi că se va desfășura restul anului având în vedere acest virus care ne încurcă pe toți?

Mădălina Petrache: Anul acesta din păcate, nu este cum mi-am dorit, însă am încredere deplină în mine și sper în bine! Optimismul nu mi-a lipsit niciodată, de aceea studiez foarte mult pentru a putea oferi publicului videoclipuri și cântece pe sufletul lor!

Gazeta Muzicanților: Un mesaj pe care îl transmiți cititorilor și ascultătorilor?

Mădălina Petrache: Mulțumesc din suflet tuturor celor care mă susțin în activitatea mea artistică, sunt zile în care primesc mesaje din mediul online chiar de la persoane pe care nu le cunosc și este un sentiment frumos să știi că ai parte de încrederea lor!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!!!

Facebook Mădălina Petrache: https://www.facebook.com/madalina.petrache.35

Instagram Mădălina Petrache: https://www.instagram.com/madapetrache27/?hl=ro

YouTube Mădălina Petrache: https://www.youtube.com/channel/UCV7MDZjAhA5_aVMtpsrVV_Q

Contact – Mădălina Petrache – 0752 809 246

Facebook Alexandru Cazacu: https://www.facebook.com/alexcazacu357

Instagram Alexandru Cazacu: https://www.instagram.com/alexmit95/?hl=ro

Contact – Alexandru Cazacu – 0773 791 886

-