DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit, dragă Camelia! Fiind primul nostru interviu, cititorii așteaptă sigur cu nerăbdare să afle povestea vieții tale!

Camelia Radu: Bun găsit tuturor! În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat ocazia de a fi alături de cititorii dumneavoastră și de oamenii care mă iubesc și apreciază. Despre Camelia Radu vă pot spune că sunt o fată simplă crescută și înconjurată de dragostea nemărginită a părinților mei, care mi-au fost alături întotdeauna. Sunt originară din Craiova și aduc cu drag în fața iubitorilor de folclor graiul și portul oltenesc. Iubesc cântecul mai presus de orice și acestă mare iubire m-a apropiat și mai mult de oameni și mi-a adus o bucurie nemărginită. În afară de dragostea mea pentru cântec, sunt și absolventă a Academiei de științe Economice din Craiova!

Gazeta Muzicanților: Cum a început pentru tine peripeția în muzică?

Camelia Radu: Pasiunea pentru muzică nu este moștenită. Acest talent este un dar de la Dumnezeu care mi-a oferit șansa de a transmite celor care mă îndrăgesc toată dragostea mea, pentru cântecul și portul popular

Gazeta Muzicanților: Ce iți place să faci în timpul liber?

Camelia Radu: De fiecare dată când timpul îmi permite merg cu drag și vizitez locuri care mă umplu de energie și îmi dau buna dispoziție. În aceste “peripeții” sunt însoțită de Dragoș băiatul meu căruia îi plac la fel de mult călătoriile.

Gazeta Muzicanților: Fiind vorba de noua ta piesă ,,Ce frumoasă-i viața mea” care este mesajul acestei piese și cum a luat naștere?

Camelia Radu: Noul meu videoclip “Ce frumoasă-i viața mea” este piesa care mă reprezintă cel mai bine și cu siguranță sunt mulți cei care se regăsesc în versurile acestui cântec. Mă consider un om iubit de Dumnezeu pentru că am avut norocul să întâlnesc în drumul meu, oameni minunați, cu care am realizat proiecte frumoase.

Încep cu persoana cea mai dragă sufletului meu Jeny Nicolau cea care mi-a așternut pe hârtie cele mai frumoase versuri făcând ca această piesă să ajungă la inima celor care mă ascultă.Este omul care a avut încredere în mine și mi-a fost alături necondiționat o iubesc și îi mulțumesc pentru că îmi este aproape.Linia melodică și frumoasa orchestrație aparțin domnului Marian Bucosu și lui Nicu Troncea care au făcut ca aceste versuri să prindă viață.Toate acestea se regăsesc în acest videoclip de mare excepție purtând semnătura domnului Cosmin Alexandru Man pe care l-aș descrie într-un singur cuvânt PROFESIONIST.Acestor oameni vreau să le mulțumesc de fiecare dată când am ocazia să fac acest lucru.

Apoi mamei și copilului meu care îmi sunt alături și îmi oferă acel sprijin emoțional de care am nevoie

Gazeta Muzicanților: În videoclipul piesei “Ce frumoasă-i viața mea” ești îmbrăcată într-un costum popular nemaivăzut de frumos!!! Spune-ne ai și alte costume de care ne poți povestii?

Camelia Radu: Am câteva costume populare autentice pe care le-am primit cadou prin bunăvoința unor persoane care au dorit ca aceste straie să poată fi admirate de iubitorii de folclor.Le îmbrac de fiecare dată cu mare bucurie și mă mândresc de faptul că sunt posesoarea unor astfel de “podoabe”.

Gazeta Muzicanților: Am auzit că ne pregătești o piesă nouă, despre ce este vorba?

Camelia Radu: Am în proiect o melodie nouă ce se vă intitula “Lume, lume dacă ai ști” ale cărei versuri sunt scrise de Jeny Nicolau. Conturarea armonioasă a liniei melodice aparțin lui Remus formația TRITON care mi-a făcut o mare bucurie oferindu-mi, această creație purtând semnătura lui, iar amprenta finală incluzând orchestrație și studiou îi vor aparține lui Marian Bucosu. Piesa va fi gata până la sfârșitul lunii august și abia aștept să vin cu ea în fața celor care mă iubesc și îmi îndrăgesc cântecele.

Gazeta Muzicanților: Un mesaj cititorilor nostrii și fanilor tăi!

Camelia Radu: Cititorilor dumneavoastră vreau să le mulțumesc pentru atenția acordată, iar pentru cei care mă iubesc vreau să-i asigur de tot respectul și prețuirea mea și mă bucur că îmi sunt aproape de fiecare dată.

Le doresc sănătate maximă!Să fie fericiți și să se bucure de fiecare zi!Și nu uitați cântecul îmbracă sufletul cu drag și bucurie!Să ne vedem și să ne auzim cu bine!

Facebook: https://www.facebook.com/camelia.radu.12382

YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCs6LsMjiMPYhY5OZ7SR8X6A

Contact – Camelia Radu – 0763 068 455

-