DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Gazeta Muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Luminița! Astăzi, vom discuta despre mai multe teme și despre noua ta piesă “Sunt om bun” dar să începem cu locul unde te-ai născut și ai copilărit!

Luminița Ciolan: Bună ziua! Aș vrea să vă mulțumesc pentru invitația de a vă acorda acest interviu! M-am născut în orașul Drobeta Turnu Severin, jud Mehedinți și am copilărit în satul natal, Dudaș, aflat la periferia orașului. Un sat mic, liniștit și primitor cu oameni simpli.

Luminița Ciolan - Gazeta Muzicantilor

Gazeta Muzicanților: Când ai început să cânți și cum ți-ai dat seama de talentul tău?

Luminița Ciolan: Am început să cânt la vârsta de 22 ani, puțin cam târziu să spunem așa! Mi-am făcut curaj, cu toate că de când eram mică, îmi plăcea să cânt! Mereu îi cântam mamei mele și prietenilor mei din copilărie. Lucram în cadrul unei radioteleviziuni locale pe atunci (la 22 ani) și acolo având toate cele necesare, cântam și îmi înregistrăm vocea. Asta până când într-o zi unul dintre colegi m-a observat și m-a îndrumat spre Școala Populară de Arta din oraș. Aici am cunoscut-o pe doamna profesor de canto Doina Durdan, cea care mi-a fost mereu alături și îmi este chiar și acum după 8, 9 ani de zile, de când i-am călcat pragul clasei dumneaei. Aș vrea să îi mulțumesc și pe această cale și o apreciez tare mult!

Luminița Ciolan - Gazeta Muzicantilor

Gazeta Muzicanților: Am auzit că vei avea nunta anul viitor! Spune-ne cine este viitorul tău soț, unde și când va avea loc nunta

Luminița Ciolan: Într-adevăr, anul viitor ne-am planificat nunta mult așteptată! Viitorul meu soț este bărbatul pe care l-am cunoscut acum 13 ani, alături de care am trăit și trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. Nunta noastră va avea loc în luna iulie ,la o terasă-restaurant, în aer liber, lângă malul Dunării! Sperăm ca totul să își revină la normal și aici fac referire la problemele cu care ne confruntăm în ultima perioadă, legate de acest virus.

Luminița Ciolan - Gazeta Muzicantilor

Gazeta Muzicanților: Dar despre nepoțica ta dragă, Sorina, ce ne poți spune?

Luminița Ciolan: Despre nepoțica mea Sorina aș avea foarte multe de spus, însă o să subliniez doar câteva lucruri. Este un copil foarte talentat! Pentru mine are cea mai frumoasă voce și sunt tare mândră de ea! Îi sunt și o să-i fiu mereu alături! Sunt foarte atașată de ea și mă bucur că avem foarte multe lucruri și trăsături comune. De multe ori când suntem împreună, persoanele care nu ne cunosc ne spun că suntem fie surori fie mamă și fiică, niciodată mătușă și nepoată!

Luminița Ciolan - Gazeta Muzicantilor

Gazeta Muzicanților: Hai să povestim puțin și despre ultima piesă lansată, “Sunt om bun”! Cu cine ai colaborat și cui dedici această piesă?

Luminița Ciolan: Așa este! De puțin timp, am lansat o nouă melodie numită “Sunt om bun” și mă regăsesc în toate versurile! Am avut alături o întreagă echipă de profesioniști, cărora le mulțumesc și pe această cale, mulțumesc și colegilor mei de trupă Madalin Găină Trop și Cosmin Crișan, cei care au venit cu ideea de a filma alături de bunica lor, rapsod popular, tezaur uman viu, Mama Domnica Trop și soțul dânsei, pentru a da strălucire versurilor din noua melodie.

Luminița Ciolan - Gazeta Muzicantilor

Gazeta Muzicanților: Unde au avut loc filmările?

Luminița Ciolan: Filmările s-au desfășurat într-un loc de poveste, Isverna și nu cred că există persoană care să nu cunoască această zonă, pentru că este un adevărat “colț de rai” si zona se potrivește perfect cu piesa “Sunt om bun”

Luminița Ciolan - Gazeta Muzicantilor

Gazeta Muzicanților: Ai un mesaj să le transmiți fanilor și cititorilor?

Luminița Ciolan: Cititorilor și celor care mă îndrăgesc, aș vrea să le mulțumesc pentru că datorită lor, cuvintelor frumoase, eu reușesc să am și mai multă încredere în mine și să continui cât mai mult și frumos ceea ce am început: să cânt.

Luminița Ciolan - Gazeta Muzicantilor

Facebook: https://www.facebook.com/lumy.badea

Instagram: https://www.instagram.com/ciolanluminita/?hl=ro

Contact – Luminița Ciolan: 0749 676 546

-