DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cea mai noua piesă, rapid îndrăgită de ascultători, lansată de draga noatra Diana Bucșa! O piesa de dragoste cu tentă de melancolie! Diana a ținut să ne ofere în exclusivitate acest interviu:

Diana Bucsa - interviu - gazeta muzicantilor - folclor - populara - evenimente

Diana Bucșa: Piesa ,,Ochi Albaștri” detaliază o poveste foarte intrensă de dragoste neîmpărtășită și după cum știm iubirea nu este întotdeauna corectă, deoarece de multe ori alegem să iubim persoane care ne fac rău… Ascultați versurile acestei melodii care sunt scrise de către un tânăr talentat Andrei Branasi care mereu a avut cele mai frumoase idei când a venit vorba de abordarea unei teme și îi mulțumesc pe această cale!

Diana Bucsa - interviu - gazeta muzicantilor - folclor - populara - evenimente

,,Ochi Albaștri” este probabil cea mai apreciată în topul preferințelor și este sigur piesa de rezistență a mai multor melodii sentimentale, melancolice care au răsunat de a lungul timpului în difuzoare.

,,Cine iubește nu lasă” însă dacă devine ceva nociv trebuie să renunțăm! Cam aceasta ar fi povestea acestei melodii pe care eu am ales să o aduc în fața tuturor celor care mă îndrăgesc… Piesa are o tentă sârbească deoarece mereu am preferat să vin cu ceva nou tocmai pentru a surprinde publicul și această vară am câteva proiecte foarte frumoase care abia aștept să la finalizez…

Diana Bucsa - interviu - gazeta muzicantilor - folclor - populara - evenimente

Până atunci vă dedic cea mai frumoasă melodie ,,Ochi albaștri“, vă îmbrățișez cu drag și vă doresc să aveți parte de o vara așa cum vă doriți!❤

Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Musician-Band/Diana-Bucsa-Official-941996799161881/

Instagram: https://www.instagram.com/diana_bucsa/?hl=ro

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYPoYD-yGgvLFQzOp2YD64Q

Contact: 0722200048

-