DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Gazeta Muzicantilor: Bună ziua și bine te-am regăsit Cristian! Ce ne poți zice despre noua piesă ,,Luna vrea să ne adoarmă”, unde a fost filmat videoclipul și cu cine ați colaborat?

Cristian Gagea: Bună ziua! Mulți prieteni, m-au sfătuit să cânt o piesă de agest gen, iar  aceasta a devenit foarte specială pentru mine. Eu fiind o fire romantică, îmi place să cânt melodii de dragoste. Filmările au avut loc în minunata sala de evenimente Palazzo din Timișoara,  producția video a fost realizată de Dani Ludwic. La această piesă, am colaborat cu Dănuț Mersan care îmi este un foarte bun prieten din copilărie și este foarte talentat.

Imagine cu scop decorativ, Cristian Gagea - Gazeta Muzicantilor

Gazeta Muzicantilor: Cu cine ai colaborat pentru linia melodică?

Cristian Gagea: Textul a fost realizat cu ajutorul lui Andrei Branasi, care este un tânăr talentat.

Gazeta Muzicantilor: Care este mesajul piesei?

Cristian Gagea: Mesajul este de dragoste față de persoana de lângă noi, fiecare clipă trebuie să fie prețuită și atenția noastră să fie îndreptată către aceștia.

Cristian Gagea - gazeta muzicantilor - muzica populara - evenimente formatii

Gazeta Muzicantilor: Cum se prevede restul anului pentru tine?

Cristian Gagea: Având în vedere că nu se știe când se va da drumul la evenimente, pe perioada de pandemie, nu am stat și am folosit fiecare minut să mă ocup de alte piese. Deși am fost închiși mult timp în case, am rezistat cu bine, iar după starea de urgență  am observant că foarte mulți oameni sunt mai preventivi și iau lucrurile în serios ceea ce este și normal pentru a ne proteja pe noi și pe cei apropiați nouă.

Imagine cu scop decorativ, Cristian Gagea - Gazeta Muzicantilor - folclor - etno - banat

Gazeta Muzicantilor: Ai menționat ceva despre niște piese noi. Despre ce este vorba?

Cristian Gagea: Nu vreau să dau foarte multe detalii dar vor fi piese de dragoste, de petrecere, ca toată lumea să se simtă bine și să poată asculta mai multe tipuri de muzică.

Imagine cu scop decorativ, Cristian Gagea - Gazeta Muzicantilor - folclor - etno - banat

Gazeta Muzicantilor: Un gând pentru cititorii noștri?

Cristian Gagea: Le doresc tuturor să le dea Dumnezeu sănătate în pandemia și calvarul aceasta și aș vrea să știe că  ansamblul din viața și sufletul lor este muzica. Sper să se regăsească toți îndrăgostiții în această piesă și le mulțumesc celor care mă susțin.

Imagine cu scop de contact, Cristian Gagea - Gazeta Muzicantilor - folclor - etno - banat

Facebook: https://www.facebook.com/cristian.gagia

Contact Cristian Gagea: 0723367709

-