DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Gazeta muzicanților: Bună ziua și bine te-am găsit. Cu noua piesă, despre care vom discuta, ai făcut un cadou special tuturor femeilor și ascultătorilor. Spune-ne în primul rând, cum a trecut pentru tine această perioadă dificilă de pandemie?

Mihai Priescu: Bună ziua și bine v-am găsit! Mă bucur tare mult că melodia mea, care este una de dragoste, a ajuns să fie apreciată de majoritatea perechilor îndrăgostite!

Vis a vis de perioada de pandemie, pot să spun că deși pentru toată lumea a fost o perioadă grea și aici mă refer la faptul că “restricțiile impuse” ne-au scos un pic din ritmul nostru de viață, am făcut în așa fel încât să nu mi se para acesta durata de timp atât de dificilă! Până la urmă, totul este bine când se termină cu bine și asta sper să se întâmple!

Mihai Priescu - muzica populara - folclor - muzica noua - gazeta muzicantilor

Gazeta Muzicanților: Piesa a fost lansată cu câteva zile înainte de 8 martie, o dedici unei domnișoare anume?

Mihai Priescu: Da, așa este, piesa am lansat-o înainte de 8 martie! Am vrut să fie gata pentru data de 14 februarie (Valentine’s day), dar cum o piesă cu videoclip implică multă muncă de grup, nu am reușit să finalizăm totul până atunci! În final, am reușit să fie totul ,,pus la punct” până de ziua femeii și am lansat piesa, pe care o dedic tuturor îndrăgostiților și nu cuiva anume!

Petrica Armin Nicoara - gazeta muzicala - gazeta muzicantilor - populara - folclor - interviu - evenimente - ansamblu - formatie

Gazeta Muzicanților: Povestește-ne despre colaborarea ta cu Armin și Petrică Nicoară pentru piesa “Te iubesc”.

Mihai Priescu: Colaborarea cu Armin și Petrică Nicoară a luat naștere la ideea prietenului meu și totodată cunoscutul solist și orchestrator Florin Pește , idee de care sunt foarte mândru și mă bucur foarte mult de această colaborare! Familia Nicoară a căpătat respectul meu și cred că și eu pe-al lor și o să vă mai pregătim și alte surprize muzicale!

Armin Nicoara - Petrica Nicoara - Mihai Priescu - Formatie - folclor - evenimente

Gazeta Muzicanților: Plănuiți și alte colaborări pe viitor?

Mihai Priescu: Da! În curând o să vă prezentăm un nou material semnat Mihai Priescu și Armin Nicoară, o piesă cu un videoclip puțin diferit de cel al piesei ” TE IUBESC “, dar sperăm noi pe gustul publicului ascultător!

Armin Nicoara - Mihai Priescu - saxofon - evenimente - formatie -folclor

Gazeta Muzicanților: Unde ați fimat videoclipul și cine este formația care v-a acompaniat?

Mihai Priescu: Videoclipul piesei este filmat în Timișoara, la Restaurant Palazzo, iar pe această cale, țin să mulțumesc gazdelor pentru amabilitate! Formația prezentă la videoclip este a dl Petrică Nicoară!

Mihai Priescu - gazeta muzicantilor

Gazeta Muzicanților: Un mesaj cititorilor si fanilor tăi.

Mihai Priescu: Mulțumesc tuturor celor care îmi apreciază muzica și pe mine ca om. Promit că o să țin steagul și mai sus ca acum!

https://www.facebook.com/mihaipriescu

https://www.instagram.com/mihaipriescuoficial/

https://www.youtube.com/channel/UCJZzZGwuCp9w8A3fBj3-MPA

Contact – Mihai Priescu: 0767666677

-