DISTRIBUIȚI

Suntem foarte foarte fericiți că suntem părinți, că ne-a binecuvântat Dumnezeu cu o minune care ne umple sufletul și casa

Salutări, Paula! Astăzi ne auzim cu o veste mare – Ai devenit mămică pentru prima dată! În primul rând, felicitări și îți dorim sănătate și fericire! Spune-ne cum a fost nașterea.

Bună! Într-adevăr, este cea mai mare veste pentru noi… suntem foarte foarte fericiți că suntem părinți, că ne-a binecuvântat Dumnezeu cu o minune care ne umple sufletul și casa.

Nașterea a decurs bine, micuța a primit nota 10 la naștere.

Cum o cheamă pe proaspăta ta prințesă?

Prințesa noastră se numește Nicole-Maria, primul nume fiind Nicole, ales de mine de la sfântul Nicolae care mie îmi poartă noroc și al doilea nume, Maria este ales de tati, bineînțeles, purtând numele Sfintei fecioare Maria.

Ai avut o sarcină destul de activă, cum au decurs aceste 9 luni, în mare?

Da, într-adevăr a fost cel mai frumos an pentru noi, chiar după nuntă la o lună, de ziua mea, am aflat că sunt însărcinată. Evenimentele au fost foarte multe, am cântat inclusiv până în luna a 8-a.

Când va avea loc creștinarea micuței?

Creștinarea va avea loc într-o zi de joi, 30 Aprilie.

Care sunt primele tale sentimente de când ai devenit mămică?

Nu se pot descrie în cuvinte aceste sentimente. Este ceva nou, nu am mai simțit niciodată ce simt acum. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot!

Un gând pentru toate mămicile și cititorii deopotrivă!

Le doresc tuturor o primăvară frumoasă, multă sănătate și că intrăm în luna femei, la mulți ani tuturor mamelor și femeilor din lumea asta! Vă pup cu drag!

Paula Grigore și Bogdan Forfotă- Gazeta Muzicanților
-