DISTRIBUIȚI

Da, muzica este într-adevăr un leac pentru suflet, pot spune că este al doilea duhovnic

Bine te-am regăsit, dragă Geanina! De curând ai lansat o nouă piesă pentru toți iubitorii de folclor, Vine dor de la badea. Spune-ne cum a luat naștere piese.

Bine v-am regăsit și eu, dragi prieteni! Da, așa este! De curând am lansat un cântec frumos tare! Mie îmi place tare mult și mă bucur că și publicul meu l-a primit atât de frumos!

Piesa a fost compusă linie-text de bunul meu prieten și coleg Cristian Tomoni.

Unde au avut loc filmările videoclipului și cu cine ai colaborat?

Filmările au avut loc la muzeul satului din Vâlcea. Pentru realizarea videoclipului am colaborat cu domnul Aurel Colceag, un om deosebit și un adevărat profesionist și pe această cale vreau să-i mulțumesc.

Cui dedici noua piesă?

Dedic cântecul tuturor celor care-mi ascultă melodiile și se regăsesc în ele.

Este muzica un leac pentru dorul inimii?

Da, muzica este într-adevăr un leac pentru suflet, pot spune că este al doilea duhovnic. Prin muzică mă ridic ori de câte ori cad.

Ce zici, ardelenii iubesc cel mai cu foc sau nu?

Ardelenii sunt oameni frumoși și iubitori, dar mai ales oameni Onești și de cuvânt! Iubesc Ardealul, ardelenii și tot ce ține de el și în general de țara mea. Sunt o patriotă pur-sânge!

Un gând pentru cititori!

Le mulțumesc pentru fiecare interacțiune cu mine și cu activitatea mea! Și sper ca în acest an să aduc în fața publicului multe cântece frumoase!

-