DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

În curând veți asculta un nou cântec, care are un genul muzical cu totul diferit, unul de suflet, mai exact swing

Bine te-am regăsit și La mulți ani, dragă Mădălina! Nu am mai stat la povești de ceva timp așa că acum a venit timpul să ne spui cum a fost anul 2019 pentru tine din punct de vedere profesional, cât și personal.

Bine te-am regăsit cu bucurie în suflet, draga mea Ioana, La mulți ani binecuvântati!! A trecut puțin timp de când nu am mai vorbit, dar cred că toate sunt cu folos.

Ce an frumos, trăiri minunate spirtuiale cât si realizari profesionale pe măsura așteptărilor mele, sunt mulțumită sufletește deoarece am alături de mine profesori ce au încredere în potențialul meu. Țin să le mulțumesc din suflet atât lor cât si publicului pentru toată încrederea acordată!

Am început anul 2020 cu multe proiecte muzicale ce sunt sigură că o să vă stârnească curiozitatea. În curând veți asculta un nou cântec. Genul muzical e cu totul diferit, unul de suflet, mai exact swing, mereu mi-a plăcut să abordez mai multe genuri muzicale. Din viata de zi cu zi mă ocup de copilașii de la clasele de canto pe care îi conduc spre tainele muzicii și a teoriei muzicale, prin ei capăt și eu la rândul meu experiență.

Ce țeluri îți propui pentru noul an?

Am țeluri foarte bine întipărite pentru viitor, treptat și cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi reuși să le ating. Am început un nou proiect ce va lua amploare pe toată Moldova noastră, momentan suntem la o primă ediție ce se va desfășura pe 23 februarie evenimentul se numește “Hora de Dragobete “.

Ei și fiindcă suntem la început de nou deceniu, care ar fi câteva dintre obiectivele tale pentru următorii 10 ani?

Obiectivele pe plan artistic sunt, în primul rând, realizarea unui album împreună cu Orchestra Mugurel din Chișinău, acesta fiind un prim obiectiv. Toate realizările mele au fost pe baza seriozității și a credinței mele în Dumnezeu, iar pe viitor cu siguranță voi reuși.

O să auzim și noi melodii anul acesta de la artista Mădălina Petrache?

Absolut!! Veți asculta noi cântece în această primăvară – vară, noi videoclipuri.

Unde putem fi la curent cu proiectele tale?

Pe pagina mea oficială Madalina Petrache, cât si pe canalul meu de Youtube.

https://www.facebook.com/madapetrache27instagram/

https://www.youtube.com/channel/UCV7MDZjAhA5_aVMtpsrVV_Q

Un gând pentru cititori!

Gândul meu zboară către voi cu multe urări de bine, fiți cu încredere, dragoste față de aproapele vostru, iar fiecare zi a voastră să fie o continuă bucurie.

-