DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am în derulare numeroare cântece de pregătit, cântece din alte zone folclorice sau chiar de alt gen decât cele cu care v-am obișnuit

Bine te-am regăsit, dragă Ancuța! Nu am mai stat la povești de ceva timp așa că acum a venit timpul să ne spui cum a fost anul 2019 pentru tine din punct de vedere profesional, cât și personal.

Bună ziua și bine te-am regăsit, draga mea! Așa este, nu am mai povestit de mult timp fiind prinsă cu proiecte noi de-ale mele, cu evenimente, însă pentru mine mereu e o plăcere să povestim.

Anul 2019 a fost pentru mine cel mai bun an al meu pe toate planurile. A fost un an plin de evenimente și spectacole în țară și-n Europa, am fost privilegiată prin intermediul evenimentelor să cunosc oameni noi, oameni frumoși, tradiții noi, să vizitez orașe și locuri noi, însă cel mai important eveniment pentru mine în 2019 a fost nunta mea. Țin să le mulțumesc tuturor oamenilor ce ne-au sprijinit și au fost alături de noi, părinților, nașilor noștri, fraților, rudelor și prietenilor fără de care nu puteam reuși!

Ce țeluri îți propui pentru noul an?

Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru că îmi dă putere de muncă, cât despre noul an îmi doresc că acesta să fie un al la fel de bun ca precedentul. Legat de proiecte, am în derulare numeroare cântece de pregătit, cântece din alte zone folclorice sau chiar de alt gen decât cele cu care v-am obișnuit. Veți vedea, cu siguranță o să vă placă, eu abia aștept!!

Unde putem fi la curent cu proiectele tale?

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, vă aștept pe pagina mea oficiala de Facebook ”Ancuta Timis”, pe Youtube-ul meu “Ancuța Timiș” , pe Instagram “Ancuța Timiș” și pe site-ul meu web www.ancutatimis.ro

https://www.facebook.com/AncutaTimisOficial/

https://www.youtube.com/channel/UCvKP7UYHZ-2vepP3hRfczFQ

https://www.instagram.com/ancuta_timis/?hl=en

-