DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Un an fructuos, cu realizări frumoase a fost 2019, cu multe proiecte reușite, lansarea piesei “Câte păsări codrul are” care a venit cu un videoclip pe măsură

Bine te-am regăsit și La mulți ani, dragă Mihaela! Nu am mai stat la povești de ceva timp așa că acum a venit timpul să ne spui cum a fost anul 2019 pentru tine din punct de vedere profesional, cât și personal.

La mulți ani și un an bogat!
Deja suntem aproape de jumătatea lui februarie și parcă nu-mi vine să cred cât de repede zboară timpul…
Un an fructuos, cu realizări frumoase a fost 2019, cu multe proiecte reușite, lansarea piesei “Câte păsări codrul are” care a venit cu un videoclip pe măsură, spectacole frumos realizate și evenimente cu oameni faini plini de voie bună.
Vă las aici un clip de la un eveniment privat https://youtu.be/LQiS_1nsj18
Timpul a fost petrecut într-un mod extrem de plăcut și util, cu oameni dragi alături și înconjurată de copii minunați exploratori de cântec și joc. Mă bucur de o familie frumoasă, un soț iubitor și două comori ce îmi dau energie zi de zi.

Ce țeluri îți propui pentru noul an?

Anul 2020 a început cu un mic răsfăț, o vacanță frumoasă și binemeritată, ne-am încărcat bateriile și am revenit cu forțe proaspete. Activitatea pedagogică pe care o am alături de copii mă încarcă într-un mod frumos spiritual, cu fiecare întâlnire ne îmbogățim cunoștințele, descoperim tainele cântecului popular și bineînțeles ne bucurăm de roadele muncii noastre.

Pentru anul acesta îmi doresc să reușesc să finalizez proiectele începute și să conturez bazele unor proiecte noi, să mă bucur de tot ce am frumos și să fac puțin mai mult sport.

Ei și fiindcă suntem la început de nou deceniu, care ar fi câteva dintre obiectivele tale pentru următorii 10 ani?

Obiectivele pentru următorii 10 ani..
Ca și dorințe as spune poate încă un copil, dar nu sunt sigură… aș vrea să rămân la fel..o copilă care încă se bucură când are o bombonică sau când primește un compliment. Să iubesc la fel de mult și să ne creștem copiii sănătoși.
Îmi doresc să bucur cât mai mulți oameni prin prezența mea cu cântecul la evenimentele lor private, să realizez spectacole frumoase și copiii pe care îi îndrum pe drumul cântecului să aibă parte de cât mai multe reușite.
Da pe plan profesional, aș putea crește puțin, orice artist cred își dorește acest lucru, în 10 ani aș zice două albume măcar.

O să auzim și noi melodii anul acesta de la artista Mihaela Iordache Farcaș?

Sigur că îmi doresc să aduc publicului melodii frumoase care să placă și să aibă audiență, succes, lucrez la piese noi și vă țin la curent promit!

Unde putem fi la curent cu proiectele tale?

Puteți să-mi urmăriți activitatea pe: www.instagram.com/mihaelaiordachefarcas www.facebook.com/mihaelaiordachebacau și pe canalul meu de youtube:
https://m.youtube.com/channel/UCDlS4zIKDn0IwFcB_57JzSg#menu

Un gând pentru cititori!

Prosperitate, zile luminate și multă sănătate tuturor!
Muzica sa vă fie mereu alinare și bucurie!

-