DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Îmi doresc foarte mult să îmi finalizez studiile, apoi să încep să lucrez mai mult pe partea de repertoriu personal

Bine te-am regăsit și La mulți ani, draga noastră Roxana! Nu am mai stat la povești de ceva timp așa că acum a venit timpul să ne spui cum a fost anul 2019 pentru tine din punct de vedere profesional, cât și personal.

Bună, tututor! La mulți ani și un an nou cât mai bun, din toate punctele de vedere! Pentru mine anul 2019 a fost un an destul de bun, cu realizări frumoase atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că e lângă mine mereu și că sunt sănătoasă, asta este cel mai important.

Anul trecut a fost unul foarte bun pentru tine în ceea ce privește premiile obținute la concursurile folclorice. O să te vedem și anul acesta concurând pe scenă?

Anul acesta, cel puțin până în vară, încerc să iau o pauză în ceea ce privește concursurile, din mai multe motive, unul ar fi pregătirea mai intensă, căutarea unui nou repertoriu mai bun, mai reprezentativ.

Cât de mult crezi că ai evoluat față de 2018 și ce țeluri îți propui pentru noul an?

Față de anul 2018 îmi dau seama că am progresat, că m-am regăsit pe mine ca om, că am început să mă gândesc și la mine și la ce trebuie să fac, pentru că am fost într-o pauză cam lungă.

Ei și fiindcă suntem la început de nou deceniu, care ar fi câteva dintre obiectivele tale pentru următorii 10 ani?

Îmi doresc foarte mult să îmi finalizez studiile, apoi să încep să lucrez mai mult pe partea de repertoriu personal, să apar cât mai mult în fața publicului și să pun în practică toate ideile care se învârt în capul meu de ceva vreme.

O să auzim și noi melodii anul acesta de la artista Roxana Rozovlean?

Cel puțin un cântec nou va apărea, este vorba depsre cel la care lucrez de atâta timp, acum aștept să se facă frumos afară, să “înfloarescă” natura și să ne punem pe treabă.

Unde putem fi la curent cu proiectele tale?

Puteți fi la curent cu toate proiectele și activitatea mea pe noua mea pagină de Facebook “Roxana Rozovlean” și pe contul pe de Instagram “roxana.rozovlean” unde găsiți toate informațiile de care aveți nevoie.

https://www.facebook.com/roxanarozovlean/

Un gând pentru cititori!

Din nou, ca de fiecare dată vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi. Mulțumim gazetei muzicanților pentru tot, și vă doresc tot ce e mai bun și mai frumos pe lume, să ne auzim cu bine! Doamne ajută!

-