DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

În general mă inspir atât din experiențele trăite de mine, dar și ale oamenilor din jurul meu

Bună ziua și bine v-am regăsit! Vă mulțumim pentru onoarea de a fi astăzi puntea dintre dumneavoastră și fanii dumneavoastră. Cum a luat naștere noua dumneavoastră piesă “Bate tare inima”?

Bine v-am regăsit! Nicky Zarin se face “vinovat” de existența acestei melodii. El este cel care mi-a propus o colaborare cu studioul lui de întegistrări, și de aici totul a mers pe repede înainte. Linia melodică cu textul în limba sârbă eu am mai înregistrat-o în anii ‘90. Am compus un text în limba română și am intrat în studiou. Cam atât!

Cu cine ați colaborat pentru acest proiect muzical?

Aici Deian și Nicky au fost cei care au decis, iar eu am fost de acord în totalitate. Am colaborat cu Galin Iova, Gabi Iorga, Ionuț Sandu, Tibi Szalma care este toboșarul formației mele, bineînțeles Nicy Zarin cel care s-a ocupat de înregistrare, sunet și mixaje, și Deian. A fost o plăcere să colaborez cu acești tineri super talentați cărora le mulțumesc din suflet!

Știm că dumneavoastră vă creați singură versurile pieselor. De unde vă vine inspirația?

Într-adevăr, eu îmi compun textele cântecelor mele. În general mă inspir atât din experiențele trăite de mine, dar și ale oamenilor din jurul meu.

Vă bucurați de ani mulți de un real-succes. Există vreo rețetă succes?

Nu cred că există o rețetă a succesului. În cazul meu fac doar ceea ce-mi place cel mai mult să fac, cât de bine pot. Întotdeauna dau 100% și nu fac compromisuri. Îmi iubesc și respect publicul. Oamenii simt asta și mai simt cât de mult iubesc ceea ce fac. Eu m-am născut să cânt, nu am niciun dubiu.

Care vor fi următoarele proiecte muzicale?

Sincer? Nu știu. Am scos două melodii în ultimele două luni. Cred că pot să mă relaxez puțin până să mă apuc din nou de lucru. Deși pot să vă spun că mai am melodii în așteptare. 😊

Un gând pentru fanii dumneavoastră.

Le mulțumesc din suflet pentru toată dragostea și susținerea pe care le primesc din partea lor.

https://www.youtube.com/watch?v=OJ2bfpeHkxE

-