DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Linia melodică și aranjamentul orchestral sunt realizate de către soțul meu Nicolae Drăghia și textul este compus de mine

Bine te-am găsit, dragă Alina! Ai început noul an foarte bine, cu o nouă piesă intitulată Iubitu’ nu te omoară. Spune-ne care este povestea din spatele cântecului.

Buna ziua, dragii mei! Într-adevăr am început anul cu încă o realizare frumoasă zic eu, un cântec de dragoste care se intitulează: Iubitu’ nu te omoară” imprimat cu Orchestra Lăutarii din Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Ai colaborat cu cineva pentru versuri şi linie melodică?

Linia melodică și aranjamentul orchestral sunt realizate de către soțul meu Nicolae Drăghia, dirijorul Ansamblului Maria Tănase din Craiova și textul este compus de mine.

Unde au avut loc filmările videoclipului şi cu cine ai colaborat?

Filmările videoclipului au avut loc într-un peisaj de poveste aflat la interferența Județului Gorj cu Mehedinți. Am colaborat cu o întreagă echipă de profesioniști: video: ACM media, make-up: Luminița Stănciulescu, Hair: Final touch beauty salon.

Cui dedici această nouă melodie?

O dedic tuturor iubitorilor de folclor!

La ce să ne aşteptăm de la artista Alina Moți Drăghia în acest an?

În acest an îmi doresc, printre multe altele, să vin cu un album muzical nou.

Un gând pentru cititori!

Le urez tuturor sănătate, liniște sufletească și multă dragoste pentru folclor! S-auzim numai de bine! Vă îmbrățișez cu drag!

-