DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Pe anul 2020 am multe piese în lucru, chiar acum recent am publicat pe Youtube două colaje live 100% alături de formația mea

Bine te-am regăsit și La mulți ani, dragă Adi! Așa cum se face la început de an nou, spune-ne cum a fost anul 2019 pentru tine din punct de vedere profesional, cât și personal.

Bine v-am regăsit și eu, vă spun și eu vouă La mulți ani și tuturor ce îmi urmăresc activitatea muzicală. Anul 2019 a fost bun pentru mine și pe plan artistic și personal, mulțumesc lui Dumnezeu.

Ce țeluri îți propui pentru noul an?

În primul rând să fiu sănătos, și cât mai multe realizări pe plan profesional.

Ei și fiindcă suntem la început de nou deceniu, care ar fi câteva dintre obiectivele tale pentru următorii 10 ani?

Și în următorii 10 ani o să am mai multe proiecte și sper să fiu sănătos să le duc la bun sfârșit cu bine alături de formația mea.

O să auzim și noi melodii anul acesta de la artistul Adi Poenaru?

Pe anul 2020 am multe piese în lucru, chiar acum recent am publicat pe Youtube două colaje live 100% alături de formația mea, și pot să spun că mai urmează și alte clipuri de-alungul anului.

Unde putem fi la curent cu proiectele tale?

Eu împreună cu formația mea ne puteți găsi pe Yutube, Facebook, Instagram Adi Poenaru Oficial, acolo unde îi invităm pe cititori să ne urmărească activitatea pentru că avem multe surprize muzicale pentru ei.

https://www.facebook.com/adipoenaruoficial/

https://www.facebook.com/Formatia.Adi.Poenaru/

https://www.youtube.com/user/adipoenaruoficial

Un gând pentru cititori!

Îi salutăm pe toți cu respect, Adi Poenaru si Formația.

-