DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

De câteva zile a ieșit din studiou o melodie pe stil #etno, compusă de mine (text și linie melodică)

Bine te-am regăsit și La mulți ani, dragă Mihai! Nu am mai stat la povești de ceva timp așa că acum a venit timpul să ne spui cum a fost anul 2019 pentru tine din punct de vedere profesional, cât și personal.

Bună ziua și “La mulți ani”! Bucuros de reîntâlnire! Da, așa este. A trecut ceva timp de la ultimul interviu.

Anul 2019 a fost pentru mine un an bun, atât pe partea profesională, cât și pe cea personală. Cântarile au “curs”, familia sănătoasă și-n deplină armonie, copiii-mi cresc frumos, ce să pot zice: “Mulțumesc Lui Dumnezeu”!

Ce țeluri îți propui pentru noul an?

În noul an mi-am propus să fac multe. De câteva zile a ieșit din studiou o melodie pe stil #etno, compusă de mine (text și linie melodică) și mixată în studioul Radstar din Deva de către un bun coleg și prieten, Radu Poenar. La această piesă doresc să-i fac un videoclip frumos și de aceea o las ușor, n-o grăbesc, așa mai ardelenește.

Piesa se numește “Tată, vreau să mă însor” și e dedicată în special feciorilor ce au gând de însurătoare. Chiar vreau să iasă ceva frumos.

Tot în cursul acestui an mi-am propus să aduc pe piața muzicală o melodie în colaborare cu un alt coleg(ă) de breazlă, dar deocamdată nu vă spun cu cine. Vreau să fie surpriză. Sper ca Bunul Dumnezeu să mă țină sănătos și-n putere să pot să fac cât mai multe pe plan profesional și personal, desigur.

Ei și fiindcă suntem la început de nou deceniu, care ar fi câteva dintre obiectivele tale pentru următorii 10 ani?

Hmmm, deceniu! E cam mult. Datorită faptului că viață din ziua de azi e tot mai complicată și tot mai neprevăzută, nu îmi fac planul pe o perioadă așa mare. Hai să ne referim la o perioada de 3-5 ani. Da, vreau să activez și să cresc mereu pe plan muzical, asta însemnând cât mai multe melodii noi și de calitate, cât mai multe evenimente, o mai mare implicare pe partea de marketing și să pot avea grijă de familia mea. Sănătoși să fim că restul le facem.

Unde putem fi la curent cu proiectele tale?

Cei interesați de activitatea mea muzicală, mă pot urmări pe canalul meu de YouTube, pe Facebook și pe Instagram.

https://www.youtube.com/user/MihaiMarginean

https://www.facebook.com/MihaiMarginean.ro/

https://www.instagram.com/mihaimarginean.insta/

Un gând pentru cititori!

Dragii mei, trăiți-vă viața frumos! Mulțumesc mult tuturor celor care îmi urmăriți și apreciați activitatea! S-aveți parte de multe bucurii ale vieții! Doamne ajută!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here