DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cel mai nou cântec al meu este “Mă-ntreabă frunza de fag”, un cântec vesel, satiric, pentru care pregătesc un videoclip deosebit

Bine te-am regăsit și La mulți ani, dragă Alina! Nu am mai stat la povești de ceva timp așa că acum a venit timpul să ne spui cum a fost anul 2019 pentru tine din punct de vedere profesional, cât și personal.

Vă salut dragii mei, La mulți ani!
Nu am mai vorbit de anul trecut, așadar vă doresc un An nou fericit si prosper! Pentru mine, 2019 a fost destul de bun din toate punctele de vedere, cu multe bucurii si împliniri, iar in noul an, mi-am propus să mă ocup mai mult de carieră. Și proiectele pe care le-am început in 2019, anul acesta, cu siguranță se vor finaliza.

Ei și fiindcă suntem la început de nou deceniu, care ar fi câteva dintre obiectivele tale pentru următorii 10 ani?

Pentru următorii 10 ani îmi doresc sa fiu sănătoasă, să duc la bun sfârșit toate planurile si să rămân la fel de autentică si apreciată de public pentru cântecele mele. Și tot pentru următorii 10 ani am un vis: Să cânt în duet cu minunea mea, băiețelul meu Alex, asa cum am cântat si eu când eram micuță cu mama pe scenă.

O să auzim și noi melodii anul acesta de la artista Alina Ceuca?

Cel mai nou cântec al meu este “Mă-ntreabă frunza de fag”, un cântec vesel, satiric, pentru care pregătesc un videoclip deosebit. Și mai pregătesc ceva frumos pentru ziua mămicilor, 8 Martie. Așa că stați aproape de pagina mea de Facebook si contul meu de YouTube, pentru că acolo o să apară toate noutățile.

Un gând pentru cititori!

Cititorilor le doresc un An nou cât mai bogat și să rămână la fel de fideli Gazetei Muzicanților! Pupici

-