DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Anul acesta o să auziți nu doar o piesă nouă, ci mai multe, chiar și o nouă colaborare alături de un artist îndrăgit!

Bine te-am regăsit și La mulți ani, dragă Diana! Nu am mai stat la povești de ceva timp așa că acum a venit timpul să ne spui cum a fost anul 2019 pentru tine din punct de vedere profesional, cât și personal.

Bine v-am regăsit și la mulți ani în noul an! Da, așa este. A fost o perioadă aglomerată, dar mă bucur să ne auzim din nou. Anul 2019 pentru mine a fost unul încărcat, cu multe obstacole și schimbări în viața mea personală, dar în momentul de față mă simt fericită și împlinită datorită oamenilor pe care îi am în jur și care mă iubesc!

Ce ține de planul profesional a fost oarecum o mică “pauză“, cum am mai spus, pentru a putea rezolva treburile personale, dar asta nu însemană că m-am oprit din ceea ce iubesc cel mai mult să fac. Am reușit printre picături să finalizez un colind “În seară de Crăciun“, pe care l-am postat de sărbători.

Ce țeluri îți propui pentru noul an?

Pentru noul an îmi doresc sănătate și fericire, cea pe care am căutat-o și am așteptat-o mereu și să-mi realizez tot ceea ce mi-am propus pentru acest an, bineînțeles lângă persoanele pe care le iubesc!

Ei și fiindcă suntem la început de nou deceniu, care ar fi câteva dintre obiectivele tale pentru următorii 10 ani?

Pfff, sincer este greu să pot spune acum ce voi face peste mulți ani, pentru că am trăit momente în care nu am știut ce se întâmplă de azi pe mâine. Cu siguranță mă văd făcând același lucru, dar mi-aș dori mult mai mult și sunt convinsă că am să reușesc cu multă muncă și ambiție, mai ales pentru că Dumnezeu mi-a scos în cale o persoană pe care mă pot baza și care mă va sprijini în cariera mea. Așa că las totul în mâinile lui Dumnezeu, pentru că el știe cel mai bine ce este bun pentru fiecare!

O să auzim și noi melodii anul acesta de la artista Diana Drăghici?

Da, cu siguranța o să auziți. Nu doar una, ci mai multe. Chiar și o nouă colaborare alături de un artist îndrăgit!

Unde putem fi la curent cu proiectele tale?

De când am descoperit mai bine instagramul, petrec mai mult timp acolo, dar mă puteți găsi atât pe Youtube, cât și pe Facebook.

https://www.instagram.com/dianadrg26/

https://www.youtube.com/channel/UCfsKpHI30lNcS3E76hLfr2A

https://www.facebook.com/dia.nic.39

Un gând pentru cititori!

Tot ce este mai bun să le ofere noul an și să rămână aproape atât de “Gazeta Muzicanților“ cât și de mine pentru a vedea multe surprize!

-