DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Trebuie să vă mărturisesc că anul acesta o să auziți destul de multe melodii de la Olimpiu Micle

Bine te-am regăsit și La mulți ani, Olimpiu! Nu am mai stat la povești de ceva timp așa că acum a venit timpul să ne spui cum a fost anul 2019 pentru tine din punct de vedere profesional, cât și personal.

Bine v-am regăsit și la mulți ani vă doresc atât vouă celor din Gazetă cât și tuturor colegilor din țară, și bineînțeles tuturor cititorilor. Să aveți un nou plin de realizări! Anul 2019 a fost un an foarte bun pentru mine din toate punctele de vedere, atât personal cât și profesional.

Ce țeluri îți propui pentru noul an?

Pentru noul an îmi doresc ca de obicei, în primul rând sănătate, atât mie cât și familiei mele și realizarea tuturor dorințelor propuse pentru 2020.

Ei și fiindcă suntem la început de nou deceniu, care ar fi câteva dintre obiectivele tale pentru următorii 10 ani?

Pentru următorii 10 ani e greu de spus care îmi sunt obiectivele, deoarece nu avem de unde ști ce vom face mâine, dar îmi doresc dacă se va putea să îmi duc la bun sfârșit toate proiectele, să pot să îmi onorez contractele cu bine, să mă ocup și să mă bucur de familia mea, care îmi este mereu alături în ceea ce fac.

O să auzim și noi melodii anul acesta de la artistul Olimpiu Micle?

Trebuie să vă mărturisesc că anul acesta o să auziți destul de multe melodii de la Olimpiu Micle, așa că pentru a fi la curent cu tot ceea ce voi aduce nou, vă invit să îmi vizitați pagina de Facebook, Instagram și canalul meu de YouTube, Olimpiu Micle Oficial.

https://www.facebook.com/OlimpiuMicleOficial/

https://www.instagram.com/olimpiu_micle/

https://www.youtube.com/channel/UCcGbofDFrdt5MctQ5bsrp4g

-