DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Obiectivele mele în următorii 10 ani ar fi în special cariera mea să ajungă la un nivel cât se poate de înalt și să fiu tot mai aproape de a fi un artist complet

Bine te-am regăsit și La mulți ani, dragă Andrada! Nu am mai stat la povești de ceva timp așa că acum a venit timpul să ne spui cum a fost anul 2019 pentru tine din punct de vedere profesional, cât și personal.

Bine v-am regăsit și eu! La mulți ani și un nou an cât mai prosper!

Anul 2019 pentru mine a fost un an bun, plin și frumos! Am absolvit facultatea de Științe Socio-Umane, am scos un duet alături de colegul meu Willy de la Oradea, “Ți-am pus pe deget inel”, iar cu ocazia Sărbătorilor de iarnă am scos primul meul album de colinde “Colinda mea, deschide cerul”, pe care anul acesta (2020) sper să reușesc, cu ajutorul unui producător, să îl lansez pe piață. Am cunoscut oameni noi care să mă ajute în drumul meu spre a deveni un artist complet, iar pe plan personal am lângă mine persoane dragi care mă iubesc, familia mea și iubitul meu Ionuț. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru toate încercările și pentru toate realizările din 2019!

Ce țeluri îți propui pentru noul an?

Pentru anul 2020, datorită faptului că am riscat un lucru important și nu a ieșit tocmai cum mă așteptam, am devenit mai ambițioasă și mai încrezătoare în forțele proprii și pregătesc surprize mari, începând cu anul acesta. Deocamdată nu am să le dezvălui, dar cât de curând veți vedea despre ce este vorba.

Ei și fiindcă suntem la început de nou deceniu, care ar fi câteva dintre obiectivele tale pentru următorii 10 ani?

Obiectivele mele în următorii 10 ani ar fi în special cariera mea să ajungă la un nivel cât se poate de înalt, să fiu tot mai aproape de a fi un artist complet și să îmi intemeiez o familie frumoasă.

O să auzim și noi melodii anul acesta de la artista Andrada Oros?

Cu siguranță vor apărea mai multe melodii, sper eu, anul acesta, abordând stiluri muzicale diferite.

Unde putem fi la curent cu proiectele tale?

Proiectele mele vor fi postate atât pe canalul meu de YouTube, cât și pe pagina mea de artist pe Facebook, iar în curând și pe site-ul meu personal.

https://www.youtube.com/user/Andra3599

https://www.facebook.com/AndradaDenisaOros/

Un gând pentru cititori!

Să nu uite că în viață toate se întâmplă cu un scop, iar Dumnezeu ne oferă mai presus de ceea ce ne dorim, ceea ce avem nevoie!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here