DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Anul 2019 a fost un an plin. Profesional pot spune că a fost cel mai bogat an de până acum!

Bine te-am regăsit și La mulți ani, dragul nostru Andrei! Nu am mai stat la povești de ceva timp așa că acum a venit timpul să ne spui cum a fost anul 2019 pentru tine din punct de vedere profesional, cât și personal.

La mulți ani, dragii mei! Bine v-am regăsit. Vă mulțumesc că îmi prilejuiți întâlnirea cu cititorii noștri, o întâlnire care mereu mă bucură.

Anul 2019 a fost un an plin. Profesional pot spune că a fost cel mai bogat an de până acum. Practic, am avut pauză doar între Crăciun și Revelion, întrucât din primele zile ale lunii ianuarie am reînceput să scriu și provocările frumoase nu contenesc să apară. Deci, dacă pentru mulți dintre oameni, luna ianuarie este una în care te acomodezi ușor-ușor, la mine a debutat fulminant. Sunt un om norocos pentru că fac ceea ce îmi place. Pe această cale le mulțumesc tuturor soliștilor, tuturor colaboratorilor mei că mă țin mereu “în priză”, pentru că eu nu aș putea concepe să trăiesc o viață anostă și cu prea multă relaxare. În plan personal, în puținul timp pe care îl am mă bucur de tot ce mă înconjoară.

Anul trecut ne-ai adus multe melodii frumoase, cântate de artiști de seamă de la noi. Care crezi că a fost cel mai important moment din acest punct de vedere?

Vă mulțumesc! Mă bucur mult că vă place ceea ce fac și, da, chiar mă consider norocos că publicul reacționează atât de frumos la piesele ale căror texte poartă semnătura mea. Am avut marele noroc încă de la început să colaborez cu soliști emlematici atât din banat cât și din toată țara. Fiecare text este ca un copil de-al meu. În fiecare pun la fel de mult suflet, cu fiecare cântec al cărui text l-am scris mă mândresc la fel de mult.

Îmi amintesc cu drag de începuturile mele și țin să îi mulțumesc încă o dată și încă o dată lui Miodrag, care a fost primul solist pentru care am scris și care pot să zic că m-a ajutat fără ca eu să îl rog măcar să o facă, înlesnidu-mi colaborări la care până atunci nici nu aveam curajul să visez.

Dacă vorbim despre începuturi și despre oamenii benefici din viața mea nu pot să nu îi mulțumesc bunului meu prieten Marius Constantinescu care m-a recomandat lui Raoul și astfel după colaborarea cu Raoul, căruia i-am scris aproape integral textele pieselor care se regăsesc pe albumul de muzică populară “O inimă ca a mea”, au urmat colaborări inedite și cu trupa Alesis, cu Florin Vos și cu mulți, mulți alți artiști care nu sunt din banat.

Printre primele colaborări se numără și minunata colaborare cu doamna Mihaela Petrovici și Dumitru Teleagă (Băgiţă cu buze dulci, Lasă-te bade de mine, Numa în poale și în ciupag, piese care au ajuns șlagăre în toată țara încă de la lansarea lor). Pot să spun că în fiecare an ce trece îmi este din ce în ce mai bine și pentru asta îi mulțumesc neîncetat lui Dumnezeu și persoanelor providențiale din viața mea. Tot ce îmi doresc pentru 2020 este să fiu sănătos și dacă s-ar putea ziua să aibă câteva ore în plus :)), în rest las viața să mă surprindă, că până acum tare frumos a făcut-o.

Ei și fiindcă suntem la început de nou deceniu, care ar fi câteva dintre obiectivele tale pentru următorii 10 ani?

Am multe visuri, planuri, idei. Îmi doresc să lansez primul meu volum de poezii. Sper să nu mai treacă mult timp până atunci. Că tot vorbim de timp, mi-aș dori să știu să îmi împart timpul mai bine, să fiu mai organizat… Între timp vreau să vă surprind cu texte cât mai frumoase, să am parte de colaborări inedite. V-aș spune mai multe. Am câteva colaborări surpriză de care veți afla în curând. Așadar, nu am o imagine foarte clară despre ce voi face peste zece ani. Sănătoși să fim că binele vine atâta timp cât ți-l dorești și cât timp și tu la rândul tău faci bine altora.

Unde putem fi la curent cu proiectele tale?

Mă puteți găsi pe Instagram : andreibranasitextier, pe Facebook Andrei Branasi – Textier, pe cele două canale media postez cele mai noi poezii, cele mai noi melodii și tot ce consider că este de actualitate și de interes pentru cei care îmi sunt prieteni virtuali.

https://www.facebook.com/Andrei-Branasi-Textier-200324896685722/

Un gând pentru cititori!

Să fiți sănătoși, să vă iubiți și să iubiți viața. Gândiți mare, visați cu ochii deschiși. Vă îmbrățișez cu drag și vă mulțumesc că îmi sunteți aproape. Vă doresc un an excepțional!

-