DISTRIBUIȚI

Cântecul Unde-i vremea de altă dată este ritmat, melodios și transmite o stare bună!

Bună ziua și bine te-am găsit și la mulți ani, dragă Ana-Maria! Astăzi vom vorbi despre o piesă tare apreciată de-a ta, Unde-i vremea de altă dată. Spune-ne de unde te-ai inspirat pentru versuri.

Bună ziua, la mulți ani și vouă, întregii echipe de la Gazeta Muzicanților, dar și cititorilor noștri. “Unde-i vremea de altă dată” este unul dintre cântecele mele de suflet! Versurile sunt făcute cu ajutorul doamnei Nina Predescu, interpreta de muzică populară din zona de munte a județului Mehedinți. Trăirile dumneaei și totodată trăirile acelora care au trecut de la statutul de față la cel de femeie, ne-au inspirat să scriem aceste versuri.

Unde au avut loc filmările videoclipului și cu cine ai colaborat?

Filmările au avut loc într-un cadru specific zonei rurale din Nordul județului Mehedinți, mai exact zona de munte, iar cel care s-a ocupat de videoclip este Aurel Colceag, un profesionist și un om deosebit cu care am avut numai colaborări frumoase.

Cui i-ai dedicat această piesă?

Piesa i-am dedicat-o mamei mele, bunicii mele și tuturor femeilor care se regăsesc în sceste versuri.

Piesa este foarte ascultată pe YouTube. Care crezi că ar fi motivul?

Nu știu concret ce a făcut că acest cântec să fie atât de ascultat, dar tind să cred că mesajul transmis în versuri este cel care a atras cel mai mult. Faptul că multe persoane se regăsesc în aceste versuri este un mare avantaj. De asemenea, cântecul este ritmat, melodios și transmite o stare bună, ceea ce atrage probabil ascultătorii.

Cât de des te reîntorci acasă unde ai crescut?

Am crescut într-un sat de la poalele munților din județul Mehedinți. Rudina, este locul unde mă întorc și îmi încarc bateriile, unde aerul e mai curat, oamenii sunt mai buni, iar iubirea bunicilor e infinită. Mă așteaptă nerăbdători de fiecare dată, iar eu vin cât de des pot, pentru că niciunde nu e mai bine că la bunici acasă! Acolo e raiul meu!

Ce planuri ai pentru acest nou an?

În acest an vreau să aduc ascultătorilor mei cântece noi, frumoase, pe care să le adun într-un album, primul meu album.

Un gând pentru cititori!

Să aveți un an bun, un an cu multe realizări, să fiți sănătoși și să nu vă lipsească iubirea și liniștea sufletească!

-