DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

A fost un an cu multe cântece noi, pe care le-am imprimat la Chișinău, cu orchestra Lăutarii și care se găsesc pe youtube, pe canalul ce îmi poartă numele

Bine te-am regăsit și la mulți ani, draga noastră Maria! Interviul de astăzi este unul mai aparte, având în vedere că vorbim retrospectiv despre anul ce tocmai s-a încheiat. Cum ai descrie în câteva cuvinte anul 2019?

Bună din nou, pentru prima dată pe 2020! Anul tocmai încheiat a fost unul în care mi-am schimbat un pic prioritățile și am hotărât să îmi acord mai mult timp și să învăț să mă bucur la timpul prezent. Am legat prietenii și am petrecut mult timp socializând pe bune, în afara spațiului virtual, ceea ce, credeți-mă, e mult mai distractiv. 😊

Care au fost cele mai importante realizări pentru tine pe plan profesional, dar și personal?

A fost un an cu multe cântece noi, pe care le-am imprimat la Chișinău, cu orchestra Lăutarii și care se găsesc pe youtube, pe canalul ce îmi poartă numele. Am filmat mai multe clipuri în diverse locații din județul Gorj, pentru ca povestea cântecelor să fie subliniată și în felul acesta. Sfârșitul de am mi-a adus o colaborare foarte plăcută, cu Ansamblul Chindia din Târgoviște, alături de care am avut o serie de spectacole în județul Dâmbovița. Am cântat la multe petreceri private, ultima zi din an a fost tot cu cântec încheiată și anul nou deja a început cu cântec și cu proiecte.

Ce planuri are interpreta Maria Beatrice Băndoiu pentru acest an?

Planurile pentru acest an sunt de a creea alte noi cântece. Am și două duete programate, cu doi colegi din zone diferite…Surpriză. Vom spune la momentul oportun. Altfel, îmi doresc să particip la cât mai multe spectacole, în toată țara. Primele sunt deja programate, așa că la sfârșitul lunii ianuarie voi cânta într-un spectacol la Pitești, între 7-10 februarie voi fi angrenată într-o serie de spectacole în cadrul proiectului “10 pentru folclor”, iar pe 25 februarie voi fi la Botoșani în spectacolul celebrelor deja, “Fete de la Botoșani”. Tot ce va urma și nu este încă programat, va fi anunțat pe pagină mea oficială de facebook și pe contul de instagram.

https://www.facebook.com/beatricebandoiu/

https://www.instagram.com/beatricebandoiu/?hl=en

Muncă, muncă și iar muncă, dar când și unde pleci în vacanță?

Cât privește vacanța, nici nu m-am gândit la ea. Am avut impresia că anul acesta numai în vacanță am fost. Muzica permite un program flexibil și implică plimbări multe, așa că acesta este genul meu de vacanță.

Un gând pentru cititori?

Pentru cititorii gazetei, vreau să urez un An Nou frumos și bun, cu toți cei dragi sănătoși și aproape! Și, ca întotdeauna, să se străduiască să asculte muzică bună! Îmbunătățește calitatea vieții.

-